Министър Иван Демерджиев от Благоевград: Във всяко едно от нивата на настилката на АМ “Тракия” има вложени некачествени материали

Във всяко едно от нивата на настилката на АМ “Тракия” има вложени некачествени материали. Има много неща, които не трябва да се намират там. Това каза вътрешният министър Иван Демерджиев от Благоевград. В следващите дни ще бъдат предоставени окончателните резултати от проверките, допълни той.

По думите му след случая в Бургас, при който загинаха двама полицаи, има “коренна промяна”. “Резултатите са изключително неприятен, но има коренна промяна в много отношения – на тактиката, на действия,  има нови КПП-та, от повече от месец не е влизал автомобил с мигранти през Бургас”, посочи Демерджиев. “Жалко е , че платихме изключително висока цена”, допълни той.

Той каза още, че след образуваните 44 дисциплинарни производства за полицаи, покровителствали Георги Семерджиев, “случаят е приключен”. “В следващите дни очакваме да приключат всички производства. Ние координираме този процес и няма да позволим да продължи твърде дълго”, категоричен бе вътрешният министър.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене