СИН СЕ ОТРИЧА ОТ БАЩА СИ В ИМЕТО НА БЪДЕЩА ВЛАСТ!?

Методи Байкушев като адвокат на Веселин Марешки

Методи Байкушев като адвокат на Веселин Марешки

От известно време в публичното пространство се завърта едно име, на един до скоро напълно непознат човек от Благоевград. Бил юрист, печелил дела, имал мнение за всичко… Така поне той и близките му твърдят. Визираме адвокат Методи Байкушев. Следвайки това, което пише в  трудовете на Юнг и Оруел, осъзнаваме колко трудно, ще е да напишем обективно критичен материал за поведението на такова човешко същество, водейки се от неговото поведение. А то показва едно – основната цел на такъв тип хора е една – да се чувстват значими.

До онзи ден никой в родния му град не е приемал Методи насериозно и това сам той го признава с поведението си. Има комплекс, а сам в медийните си изяви твърди, че „желае да бъде изобличаван“, щото колкото и гадно да се чувства, човек след изобличението това помагало за ориентацията и граденето на личността.

Уж успял „професионалист“ , уж влязъл с двата крака в екшъна политика, претендира да управлява областен град, сочи грешките на утвърдени парти и политици, а сам той, съвсем доброволно и обективно признава, че все още е неориентиран психологически и държи да бъде ориентиран с „изобличаване“.

Е добре, как да те изобличим драги Методи, като ти си от този тип неориентирани субекти, които приемат обективната критика, острото перо и ваденето на кирливи ризи, като част от „личната игра“. Та ти си от хората, които ако ги дават по телевизията как консумират да речем – „прясна фекална маса“ веднага ще приемаш това като истинско щастие. Изпаднал в еуфория в дома си сам ще извикаш – „Мамо, тате… бате, деде… Дават ме по телевизията“.

Така че трудно се ориентират неориентирани хора. Не можеш да твърдиш че си политически компетентен и ориентиран, щом си бил адвокат на Веселин Марешки и си му прал бельото. Не можеш да твърдиш, че си компетентен да управляваш една община при положение, че като нает адвокат на община Благоевград си провалил няколко дела и общината е била осъждана заради твоята некомпетентност. За цвят същия този кмет на който си бил адвокат всеки момент ще бъде обвиняем по дело за злоупотреби и некадърност.

Как можеш да избереш пария, като „Да, България“, при положение че властта на друга партия а именно БКП и ГЕРБ те е изучила и направила такъв какъвто си? Как можеш да говориш за съмнителни връзки на държавата с бизнеса и намек за корупция, при положение, че „Фонд Земеделие“ с директор от ГЕРБ плащаше на семейната ви сграда на пазара в Благоевград наем от над 15 000 лева на месец? Как можеш да изповядваш каузите на „Да, България“ при положение, че с години баща ти е в симбиоза с ДПС и сертифицираше бетоновите възли на строителните им фирми по цялото поречие на Места?

Как можеш да твърдиш, че си с „нов морал“ при положение, че си сес аверите на баща ти, като Димитър Урдев, Емо  Пресевната, Костадин Паскалев и все хора, около чието имена се въртят информации за афери, корупция и дори убийство…

Не, Методи ти си прекалено неориентиран за да претендираш, че можеш да бъдеш полезен на политиката. Тази констатация е изведена следствие на твоето поведение, отношение и игрониране на факти пречупен ипрез призмата на горемите имена в психологията…

Не си чист. За да бъдеш чист отречи се от баща си. Така за политиката ще станеш – светец. Син се отрича от баща си щото иска да влезе чист и честен в политиката и не му иска мръсните пари за да се реализира в една местна власт. По правилата на ПР – ът и политиката, така ще станеш светец. Но в човешки план, писано във всички свети книги, син който се отрече от баща си не е човек. А изрод!

Изборът е твой, Методи! Време е да решиш какъв да бъдеш и какво да правиш….

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене