Вечерни новини! Спецполицаи три пъти влизат на един и същ грешен адрес в Радомир

Спецполицаи влязоха за трети път на един и същ грешен адрес в Радомир. Този път в опит да търсят мъж, заподозрян за убийство.

На 6 юли вечерта започва поредният кошмар за Андрей Владимиров. Малко преди полунощ пред дома му спира цивилна полицейска кола. Той не знае защо.

„В 6:30 сутринта дойдоха още 6-7 патрулни коли и ми стана неспокойно. Беше тъмно и в същия момент се оказах с автомати и пистолет на главата”, разказа мъжът пред Нова телевизия.

Мъжът е поставен на колене. Не получава отговор на въпроса си какво или кого търсят спецчастите.

„Провериха ми и хладилника. За момент си помислих, че някой е гладен. Дори карта, заповед или име, длъжност – нищо, абсолютно нищо, а тук се качваха само тежковъоръжени”, каза Владимиров.

Той се радва, че поне е успял да събуди 15-годишния си син, преди да започне поредния обиск у тях. Оказва се, че за трети път полицията нахлува в дома му, за да търси 51-годишния Бисер Петров. Този път издирван за убийство.

„Нелепо е”, коментира Андрей Владимиров.

Следите на Бисер Петков се губят след като се смята, че миналата сряда е прострелял смъртоносно 22-годишния Анджело Драгомиров. „Нито съм видяла оръжие, нито съм предполагала, че може да се стигне дотук”, казва Ани Петрова – бивша съпруга на Бисер Петров.

Единствената връзка на издирвания Бисер Петков с Андрей Владимиров е съседска. Издирваният за убийството живее на първия етаж в същата кооперация, а потърпевшият от редовните вече обиски на полицията – на втория.

От Областната дирекция на полицията в Перник съобщават, че грешка няма. Просто проверили всички етажи, за да не се окаже, че Бисер Петров се укрива в някой от горните етажи.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене