Павел Головодов напусна „Пирин“ (Гоце Делчев)

Павел Головодов напусна „Пирин“ (Гоце Делчев), за да се присъедини към „Чавдар“ (Етрополе). Юношата на ЦСКА е уведомил досегашните си шефове за намерението да смени клубната принадлежност, след което се сбогува със своите съекипници и треньорския щаб. Младият халф изкара в родния си град два сезона, в които бе неизменен титуляр и имаше дял за доброто класиране на отбора след завръщането му в третия ешелон.

Новината за преминаването на играча в друг отбор не е изненада след рестарта на кариерата му. В хода на отминалото първенство изявите му бяха следени от пратеници на новака във Втора лига „Витоша“ и „Добруджа“, но изборът му падна върху ледничеите, където разложкият наставник Йордан Юруков залага сериозно на футболисти от Югозапада.

„Разделяме се с Павел с изключително топли чувства. За всеки отбор е богатство да има такъв състезател в своята селекция. Във времето, когато игра за нас, той даде немалко, за да осъществим целите си и „Пирин“ да има своята тежест в групата. Затова искаме да му благодарим за отдадеността към каузата на нашия отбор и му пожелаваме успех. Градският стадион е негов дом и винаги ще бъде добре дошъл“, коментира председателят на УС на неврокопчани Андон Смилянов и същевременно анонсира скорошното подписване на 2-годишен договор с новия спонсор на клуба, който ще помага на общината в издръжката на зелените.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене