Стрелците да се въоръжат с търпение, Козирозите да отложат обсъждането на важни решения

ОВЕН

Проблеми на работното място, на които отказвахте да обърнете сериозно внимание, ще ви отнемат голяма част от времето в този ден. Отложете ги за следващите дни. По-добре не предприемайте начинания, а стабилизирайте постигнатото. Не търсете изява в области, в които не сте на нужната висота. Отношенията с любимите ви се успокояват. Пазете се да не обидите някого с необмислените си думи. Ако имате желание да си доставите приятни интимни удоволствия, сексът ще ви се отрази добре.

ТЕЛЕЦ

Проведете неотложните разговори и срещи, даже и ако нямате достатъчно време. Уговорете бъдещи срещи, за да вземете крайно решение по направените предложения. Не обиждайте и не критикувайте! Пресметнете реалните  си доходи, за да разпределите правилно бюджета си. Личният ви живот изисква да промените поведението си и да се грижите повече за интимните си отношения. Не са изключени прояви на ревност, мили дами. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза. Причината е във вашите капризи.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте полезни запознанства преди края на работното време с интересни хора, които може да се окажат полезни за вас. Заредени сте с нови сили и ще успявате да се наложите и да се съобразяват с молбите и исканията ви, свързани с ваши общи задачи. Влиятелни познати ще ви окажат помощ в начинанията. Очаквайте финансови постъпления. Днес е време задължително да хармонизирате семейните си отношения. Не пропускайте да се насладите на интимните мигове. Сексът ще ви достави взаимна наслада.

РАК

Пригответе се за ден, наситен предимно с неприятни емоции, за които сте си виновни и само защото не сте били предпазливи. Ще се сблъскате с лъжи, които съсипват надеждите ви. Избягвайте емоционалните реакции, за да не си навредите сами. Обстоятелствата ви принуждават да отстоявате принципите си, но може и да не успеете. Ще откриете своята половинка, ако все още не сте я срещнали. Ще се влюбите от пръв поглед. В интимните отношения очаквайте проблеми. Сексът с новите ви партньори е позволен.

ЛЪВ

Днес сте уравновесени и внасяте усещане за стабилност и хармония в живота си. Оказвате благотворно влияние на вашите колеги и затова и те и вие можете да се отдадете на спокойна работа. Делови партньори, с които отдавна сте се разделили, ще ви потърсят отново. Бъдете предпазливи, защото може и да ви навредят. Денят благоприятства създаване на семейство, установяване на хармонични семейни отношения. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако контролирате чувствата си.

ДЕВА

Далече сте от хармонията, към която неистово се стремите от дни. Желанията и мечтите ви се разминават с реалността и ще доведат до песимистично настроение и нежелание за работа. Не правете дългосрочни професионални планове. Избягвайте проявите на агресия. На жените предстои романтична среща. Общуването ви с любимите ви е заредено с много положителни емоции. Зарадвайте интимния си партньор с красив букет и шампанско или друго подходящо. Сексът ще ви освободи от напрежението.

ВЕЗНИ

Не се поддавайте на емоцията, защото рискувате да развалите отношенията си на работното място, а вечерта и у дома. Бъдете предпазливи, когато давате обещания. Не ви съветвам да подписвате дългосрочни договори, ако не сте сигурни, че са доходоносни. Не бъдете прекалено доверчиви към хората. Вечерта се приберете у дома и се пригответе за романтична среща. Влюбените да споделят чувствата си. Сексуалният ви живот изисква да сте по активни и да не се притеснявате от разнообразието.

СКОРПИОН

Готови сте за нови трудови подвизи и сте изпълнени с желание за работа. Убедителни сте с думите си и успявате да наложите мнението си. Ще ви изненада финансов успех, постигнат чрез отдавна приключени задачи. Ще постигнете целите си на работното място, ако приемете помощ от колегите си. Намерете най-краткия път към сърцата на хората, в които сте влюбени и споделете чувствата си още днес. Сексът ви доставя удоволствие, ако е взаимно желан. Ако сте семейни не изневерявайте, ще ви разкрият.

СТРЕЛЕЦ

На работното си място се въоръжете с търпение и завършете задачите си до обед. Не допускайте да ви товарят с чужди задължения, само защото сте доказали вашия професионализъм. Съветът ми е да не действате импулсивно заради съпричастие към проблемите на вашите колеги. Не си мислете, че любимите ви ще гадаят какви чувства изпитвате към тях. Рискувате да ги отдалечите. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте склонни да проявявате агресия в леглото, нетипична за вас, мили дами.

КОЗИРОГ

В този ден отложете обсъждането на важни решения и започването на нови задачи. Правилната оценка ще ви помогне да направите верните изводи и да предприемете необходимите действия. Внимавайте с деловите запознанства, защото ви е трудно да ги прецените и да отсеете полезните. Предпазвайте се от конфликти с любимите си. Не съсипвайте възстановената хармония в отношенията си. Създайте си приятни емоции, отдайте се на интимни мигове и желани сексуални удоволствия с любимите си.

ВОДОЛЕЙ

Днес ви очакват трудности поради странични причини, неприятни, но неизбежни, защото сте си затваряли очите пред фактите. Изненадани сте от грешки на ваши колеги на работното място. Ваша е задачата да ги поправите. Не се ядосвайте, а приключете бързо с проблемите. От значение е да работите допълнително у дома, заради очакваните приходи. Вечерта не пренасяйте лошото си настроение в семейството. Ако сте прекалено обсебени от професионалните си проблеми, сексът няма да ви достави удоволствие.

РИБИ

Обстоятелствата ви принуждават да спорите и да отстоявате гледната си точка, но не агресивно и на всяка цена. Не изневерявайте на принципите си. Ще срещнете трудности, но запазете спокойствие. Не спорете с колегите си, за да избегнете конфликтите. Не предприемайте делово пътуване. Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията, възникнали без причина още сутринта, между вас и интимната ви половинка. Причината за липсата на желание за сексуални удоволствия се крие и във вашето поведение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене