При особена тържественост и на необичайно място връчиха дипломите на зрелостници в Гоце Делчев

Традиционната церемония по тържественото връчване на дипломите на зрелостниците на ПМГ „Яне Сандански“ в гр. Гоце Делчев се проведе вчера в късния следобед в прекрасната нова сграда на светата Неврокопска митрополия. Да уважат събитието, официални гости на церемонията бяха: кметът на община Гоце Делчев,Владимир Москов, началникът на РУО Благоевград Ивайло Златанов, представители на общината и на институт „Николай Добрев“.

„Церемонията по връчването на дипломите за завършено средно образование е един от най-очакваните моменти на зрелостта“, каза в приветственото си слово, директорът на гимназията Елка Божикова. Началникът на РУО Благоевград Ивайло Златанов също приветства абитуриентите и връчи специална грамота на Христина Франгова, която през всичките пет години на обучението си винаги е била абсолютен отличник.

Директорката Божикова връчи специални поздравителни адреси на родители със заслуги в подкрепа дейността на учебния процес и извънкласната работа на децата. „Бог да благослови вашите начинания напред и да ги постигате така, че да бъдете доволни“, пожела на зрелостниците домакинът на събитието н.в.п. Неврокопски митрополит Серафим.

Представителят на институт „Николай Добрев“ Кирил Добрев връчи традиционните награди на абсолютният отличник на випускът Христина Франгова и за най-добър учител на випуск 2022 г- на преподавателката по химия Марияна Карамитева. На финала на тържествената церемонията, директорът на гимназията Елка Божикова лично връчи дипломите на зрелостниците като към всеки зрелостник отправи индивидуални поздрави и пожелания за успешен старт на реализация в живота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене