Бербатов: Няма да подкрепя нито ЦСКА, нито Левски утре

Снимка: Lap.bg

Той ще присъства на националния стадион

Няма да подкрепям никого както утре на финала за Купата на България, така и на 28 май. Това заяви кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов на днешното официално представяне на трофея от Шампионска лига, който пристигна в България, пред Националния дворец на културата.

Ливърпул и Реал Мадрид ще си оспорват „ушатата“ на 28 май във френската столица Париж. Емблематичната купа от най-престижния европейски клубен турнир пристигна в България, като многобройните фенове на надпреварата в страната ни ще разполагат с няколко часа, за да се докоснат до безценния трофей.

Бербатов заяви, че не подкрепя никого в тазгодишния спор за трофея.

Той коментира и утрешния финал за Купата на България между ЦСКА и Левски на Националния стадион „Васил Левски“, като заяви, че ще присъства, но ще запази неутралност, защото се бори за поста президент на БФС и тази позиция предполага безпристрастност.

„Единственото съжаление в моята кариера е, че не спечелих Шампионска лига. Имах три възможности. Футболът не е приказка. Тежки решения и ситуации се случват. Трябва да го приемеш и да продължиш напред. Направих всичко, което зависи от мен. Ще бъда на финала за Купата на България. Ще бъде празник за всички. Аз се боря за съвсем друго нещо в българския футбол и трябва да съм над тези неща. Трябва да съм неутрален. Ще се радвам да стане празник и футболът да спечели“, заяви Берабтов.

Александър Попов

dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене