Част от проблемите се отнасят до работата на общинското ръководство и аз се надявам, че ще си сътрудничим с нужната координация и ще обединим усилия

ЕКСКЛУЗИВНО! НЕВРОКОПСКИЯТ ДЕПУТАТ ОТ ПП ЕКАТЕРИНА ДИМИТРУШЕВА: МОЙ ПРИОРИТЕТ СА СРЕЩИТЕ С ХОРАТА ОТ РАЙОНА

ДЕПУТАТКАТА ПРОВЕДЕ ПРИЕМНА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Първата си приемна за 2022г. за гражданите от Гоце Делчев и района проведе вчера народният представител от „Продължаваме промяната”, Екатерина Димитрушева.

„ Срещите с хората са мой приоритет. Тези приемни ще бъдат регулярни като следващите, освен в Гоце Делчев, ще бъдат и в други градове в областта, където ще се присъединят и други колеги от благоевградската листа. Понякога един проблем изглежда малък отстрани, но за дадения човек е приоритет. Ще се радвам, ако мога да помагам на хората от района.  Така разбирам работата си като техен пратеник в парламента” заяви Димитрушева.

За да бъдат спазени всички противоепидемични мерки, желаещите да споделят свой проблем с депутатката се записваха предварително, а часовете бяха насрочвани така, че гражданите да не се застъпват.

„Благодаря на всички, които дойдоха на тази приемна. Те поставиха пред мен различни въпроси – от ремонт на светофар, околовръстен път, до техни лични проблеми, които не могат да решат дълго време.  Един от гражданите дойде просто да се видим. Изрази загрижеността си от цените на тока и сподели, че правителство прави стъпки в правилна посока, за да реши тази криза”, поясни още народният представител Екатерина Димитрушева.

За среща с депутатката дойде и бившият кандидат за кмет на с. Огняново Иван Ижбехов. Той постави пред нея редица въпроси – състоянието на главния път от Господинци през село Огняново, осигуряването на трайно решение по отношение на довеждащия водопровод, проблема с водохващането в село Рибново и др.

„Част от проблемите се отнасят до работата на общинското ръководство и аз се надявам, че ще си сътрудничим с нужната координация и ще обединим усилия, за да видим скоро добри резултати в полза на хората”, каза още Димитрушева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене