"Типичен пример за лафа "мълчи си и създавай впечатление, че си тъп, отколкото да кажеш нещо и да разсееш всякакви съмнения".

Абсолютен резил! Евродепутатът от Хаджидимово Мария Габриел разпали народното недоволство!

Тази май живее извън реалността!

Тази май живее извън реалността!

Очеизвеждащо платено интервю във вестник „24 часа“ на родената в Хаджидимово, дама евродепутат Мария Габриел разпали истинско народно недоволство в социалните мрежи. С идеята да внуши някакви ползи от „пандемията“ Габриел използва най – чувствителната тема за съвременното българско общество – образованието на децата. Без грам срам, гузност и сурат бившата Мария Неделчева от Хаджидимово, заявава в прав текст, че онлайн обучението щяло да произведе ново иновативно и „солидарно“ поколение. Срам! Срам! Срам! 

Десетки проучващи агенци, експерти и наблюдатели в страната ни и в Европа са категорични в мнението си, че коствените жертви на пандемията това са децата. Има множество изследвания, които заявават категорично, че онлайн обучението „осакатява“ интелектуалноното ниво на децата, за този проблем говорят президенти, лидери на европейски партии, държавници… Отделно цялата образователна система в България отрича успеваемостта на „онлайн обучението“ и са притеснени за развитието на децата.

Нашето хаджидимовско Миче, обаче явно е ангажирана да се опита да „обърне мача“ на народното недоволство. Пандемията рано или късно ще свърши и някой ще трябва да носи своята политическа отговорност за абсурдните решения, които не помогнаха, а направо довършиха обществеността. лишиха децата от дество и от качествено образование и това е факт. За мнението ни свидетерстват стотици коментари срещу Габриел в социалните мрежи. Съотношението подкрепящи срещу хулещи по тази тема към нея е 10 на 90 процента. “ Габриел е права. Това е вярно- хакват отговорите на тестовете в Teams и ги споделят солидарно.“ иронизира изказването и преподавателката Златина Коева под поста на карикатуриста Христо Комарнитски. „Глупости , ама глупости..“ възмущава се Пламен Цветанов. „Марче, трай си, бе, моме. Взимай си там неприлично голямата заплата, ама барем си трай. “ дава съмути Мая Бабанка, за които я поздравяваме. „Типичен пример за лафа „мълчи си и създавай впечатление, че си тъп, отколкото да кажеш нещо и да разсееш всякакви съмнения“.“ коментира планетоно интервю Светослав Съев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене