В Сандански откриха конкус за деца и Коледа

Народно читалище „Отец Паисий-1919” организира конкурс за детска рисунка и/или стихотворение на тема “Нарисувай Коледа със стих“!

„Нека внесем малко цветове в ежедневието си и се заредим с хубави емоции. Празниците наближават…Затова ви предлагаме едно приятно предколедно занимание за децата ви, наред с напрегнатите домашни и задължения. Нека да нарисуват една картина или да напишат едно стихотворение на коледна тема, а вие ги запишете в конкурса!“ отправят покана към родителите.

В конкурса може да участва всяко дете на възраст от 4 до 14 години с по едно произведение от категория. Срокът за подаване на творбите е 12-ти  декември. Всички творби ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на читалището. Събралите най-много харесвания рисунка и стихотворение ще спечелят наградите за „Творба на публиката“.

Всички рисунки и стихотворения ще бъдат оценявани от компетентно жури. Участниците ще бъдат наградени на предколедна изложба  на 20 декември в сградата на Народно читалище „Отец Паисий-1919“.

„Нека насърчим децата да мечтаят, да творят и да вярват, че Коледа е истинско чудо, стига само наистина да вярваш…“, апелират организаторите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене