Женски хороскоп за декември

Снимка: istock

Интересен месец

През декември ни очакват разнообразни събития. Някои ще ни радват, други ще са изпитание за нашата воля и емоции. Много е важно да не губим баланса и да обръщаме внимание на здравословното си състояние. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

През декември ще има съвпад на Венера и Плутон, който се случва в знака на Козирог. Това ще даде отражение на вашата кариера, социален живот. Ще довършвате важни проекти, ще имате прилив на вдъхновение. Бъдете внимателни с прекаленото нетърпение да напредвате. Движете се по течението.

Затъмнението и новолунието този месец ще се случват в знака на Стрелец и във вашия 9-и дом. Луната също ще бъде в тесен съвпад с Меркурий и това ще насочи енергията ви към пътувания, взаимодействия с други хора. В последния месец на годината ще може да се отървете от всичко, което не ви е нужно – стари връзки, ненужни предмети и т. н. Освободете място за новото.

Жената Телец

Звездната карта показва, че вече няма да се тревожите и че ще успеете да решите проблемите си. Не се колебайте да работите върху себе си за вашето развитие, грижете се добре за здравето си, за да намалите стреса, когато го има.

През декември си осигурете повече почивка и приятни занимания. В работата усилията ви ще бъдат забелязани, а упоритостта ви е възможно да ви отведе към така мечтаното повишение. Времето прекарано сред природата, в спортни активности ще ви зарежда с енергия и добро настроение.

Жената Близнаци

Декември за жените родени под знака на зодия Близнаци започва със съвпад на Венера и Плутон, което дава силно изявление за това какво ще ви донесе този месец. Този транзит засилва нуждата ви от любов във всичките ѝ форми. Не бива да се фокусирате твърде много върху нещата, които ви липсват. Вместо това се опитайте да благодарите за това, което имате, за хубавите неща. Новия месец ще ви даде възможността за постигане на успехи, а любов няма да ви липсва. Любимите ви занимания, срещи с приятели, ще направят живота ви по-вълнуващ.

Жената Рак

Ще мечтаете за романтика, но някои притеснения може да отнемат вниманието ви от романтиката. Търсете баланса и не се поддавайте на негативни емоции. Също така, ако наистина обичате себе си, тогава не позволявайте на никого да ви манипулира. Не се пречупвайте, ако имате нужда от промяна. По отношение на храненето е важно да не прекалявате с консумацията на нездравословни храни и алкохол, независимо, че декември е празничен месец.

Търсещите нова работа може да имат интересни предложения. Като цяло финансовото ви състояние ще бъде стабилно.

Жената Лъв

Склонни сте да преувеличавате всичко, да вдигате кавги. Стресът определено оказва негативно влияние върху общуването ви, затова се опитайте да го балансирате. Декември ще ви носи бонуси, удовлетворение от добре свършената работа, но нека това да не бъде с цената на напрежение. В любовта търсете баланс. Ако сте прекалено ревниви и нетактични може да отдалечите партньора си.

В края на годината трябва да следите имунитета си. Обърнете внимание и на начина си на хранене. Финансово ще може да си позволите хубави дори и по-големи покупки.

Жената Дева

Жените Деви са готови за нови начала и с радост ще се сбогуват с миналото. Още повече увереност ще ви носят новите връзки, които ще се развиват много бързо. Не губете енергия за негативното и се насладете на красотата около вас. Семейните отношения ще се подобрят и ще ви носят хубави емоции.

Време е за спорт. Ако планирате да започнете спортна активност, здравословно хранене, не го отлагайте за 1 януари. По отношение на работата ще имате много творчески проекти, но въпреки това не бързайте. В работата избягвайте интригите и споровете. Финансовата ви ситуация е относително стабилна, въпреки това внимавайте с разходите.

Жената Везни

Динамичен месец! Ако искате да завършите плановете си, ще трябва да ускорите темпото. Не пропускайте възможността да се срещнете с приятели. Основното нещо е да не стоите на едно място и винаги да сте в движение. В края на декември ви очаква печалба. В любовта сте готови да полагате повече усилия, за да заздравите любовната си връзка. През декември не прекалявайте в нищо, особено що се отнася до претоварвания, хранене, за да бъдете в добро здраве. По отношение на финансите, когато можете спестявайте и не харчете излишно.

Жената Скорпион

Натоварен месец, но и удовлетворяващ. Завършвате годината с постижения, но и с много идеи за 2022 година. В любовен план са възможни нови връзки, флиртове. Въпреки това има вероятност новите взаимоотношения да не се окажат дълготрайни. Семейните дами ще се радват на хубаво време с любимите хора, пътувания. Грижете се добре за здравето си и се пазете от настинки. Парите ще ви стигат да задоволите вашите желания свързани с лични подаръци. Приходите ще са стабилни, затова ако може спестявайте.

Жената Стрелец

Дами, готови сте за промяна, но не знаете откъде да започнете. Може би е добра идея да подредите най-напред своите мисли. Така ще определите и кои са вашите приоритети. В края на месеца може да получите някаква новина, която да ви развълнува. Празниците ще ви поканят да се отдадете на семейна идилия, но внимавайте със забежките, за да не провокирате ревност в партньора си. В края на годината имате всички шансове да се изкачите по кариерната стълбица. Трябва да развиете правилната тактика, без да си служите с интриги. Не харчете излишно.

Жената Козирог

В края на декември ви очаква вълнуващо пътешествие, което ще остави ярки спомени и значително ще подобри емоционалното ви състояние. Време е да разрешите стари спорове и конфликти. Любовните отношение с партньора също ще бъдат във фокуса ви и това как бихте могли да ги подобрите. Отдайте се на повече романтика. Някои може да бъдат зарадвани от новината за бебе. В работен план може да намерите нова посока за себе си или да продължавате да развивате грандиозни проекти.

Жената Водолей

Жените Водолеи са склонни да преувеличават всичко, а в края на годината ще реагират остро на всякакви коментари от роднини и приятели. Замислете се дали не изразходвате твърде много енергия в гняв. Помислете какво ви притеснява толкова много и какво ви пречи да продължите в желаната от вас посока. В любовен план са възможни малки конфликти и ревност от страна на любимия човек. Самотните дами да не се забъркват в любовни триъгълници.

Във финансов план има добри предпоставки да покриете голяма част от задълженията си, но не рискувайте с необмислени покупки. Грижете се добре за здравето си.

Жената Риби

Очаква ви спокоен декември, който няма да ви донесе кой знае какви изненади, но ще бъде много приятен. Семейната среда ще ви носи радост, ще имате желание да угаждате на любимите ви хора, но и вие ще бъдете глезени. Самотните може да имат вълнуващи запознанства. В работата може да има повече динамика като за края на годината, но ще успеете да се справите. Бъдете внимателни с колегите и това на кого споделяте вашите добри идеи. Ако не харчите излишно, ще започнете новата година спокойни по отношение на финансите.

az-jenata.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене