Кметът Владимир Москов ще продава серия от дворни места в Лъжница, Брезница и Баничан

Кметът Владимир Москов е упълномощен от общинските съветници да сключи серия от сделки за земя. По метода на ликлидиране на съсобственост в с. Лъжница общината ще се раздели с имот от 115 кв.м. ,които Елис Хаджиева иска да купи. Цената, посочена от лицензиран оценител, е 2 300 лв. без ДДС. В град Гоце Делчев Димитър Г.Ланджев и Георги Д.Ланджев ще купят имот на ул. Гранична със цена 7000 лв. Предстои също така кметът да сключи сделка с Мехмед, Шабан и Ферад Джугдан в село Брезница за имот с цена 3 200лв. На Иса и Рабие Бекташ, също в Брезница, ще бъде продадена земя, оценена на 2 900 лв. В село Лъжница по искане на Юсеин Калпачев ще му бъде продадена земя за 3 800 лв. В село Баничан Стойчо Блъсков и Росица Товирова ще закупят общински имот с цена 2 500 лв.

Община Гоце Делчев ще продаде и едно от жилищата си, които се предоставят на социално слаби. Става въпрос за апартамент в ж.к Юг саниран бл. 5. Той ще бъде продаден на даследниците на Владимир Керезов, които са наематели от дълги години. Апартаментът е оценен на 28 600 лв.

На редовното заседание на ОбС-Гоце Делчев беше разрешено на „РИД“ ЕООД да промени предназначението на три от имотите си, земеделска земя, която да се превърне в склад за строителни материали.

На „Интерпред партнер“ АД пък беше разрешено за променят параметрите на застрояване на техни имоти. Дружеството е собственост на бизнес-тандемът Иван Белянов и Росен Думанов. Втория е и общински съветник, обяви конфликт на интереси и не участва в гласуването.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене