Слух за починало момче след ваксинация подлуди Мосомище! Истината – пълни глупости!!

Типично за консервативните общества, за заблудените хора, за вярващите в консспирации… в село Мосомище община Гоце Делчев от няколко дни насам витае смразяващ кръвта слух. 

Лична трагедия свързана с кончината на младо момче с корени от селото в живеещо в чужбина, се превърна в „дъвка“ на болни мозъци, които пропагандират, че момчето е починало след ваксинация с ваксина на Pfizer срещу COVID – 19. Тема която заслужава тотално неглижиране и публично порицание, тема която буди и съжаление към нейните „автори“, но от вчера месинджерите на медията ни направо пращят от алармиране с основен акцент – „що мълчим“. Защо сме били крили „истината“?

Каква „истина“ бе…?

Преди да разясним слручая, така както ние си знаем, ще се извиним на всеки, който се почувства засегнат от публикуване информацията за трагедията, която визираме. Въпреки че не споменаваме имена и подробности в село Мосомище и в Гоце Делчев повечето хора ще се сетят за какво става въпрос. Примете съболезнованиета ни всички опечалени и извиненията ни от името на простаците, които лъжат, че едно момче е починало след ваксинация с Pfizer.

ИСТИНАТА – слуховете са откровена лъжа. В тях няма и грам истина, дори буква, звук… Топ Преса направи и невъзможното но се увери напълно в твърденията си. Ако нямате съвест – имайте страх поне от Бога, тези които тиражирате подобни лъжи! Често нас медиите ни обвиняват в търсенето на сензации, но ето ви ярък пример кой и как ги прави тези сензации – простите, злобните и неграмотните хора. И не само тези които ги измислят – по виновни са тези които им вярват или по точно – иска да е вярно това което чуват. А това последното е болестно състояние от гледна точка на медицината.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене