След серията самоубийства, отново смърт в Югозапада! 10 дни баща ми го няма, не вдига телефона, не съм го виждал..

Откриха 46-годишния мъж  мъртъв, в квартира на ул. „Кл. Охридски“!  70г. издъхна на работното си място в офис на ул. Тодор Александров

След серията самоубийства, белязали миналата седмица в Благоевград, вчера отново 2-ма мъже бяха намерени мъртви от екипи на полицията. Преди обед, 18-годишно момче се обадило в полицията, за да съобщи, че повече от 10 дни нито е чувало, нито е виждало баща си. Започнало търсенето на 46 годишния Петър К. и той е открит мъртъв ,в квартира на ул. Климент Охридски в Благоевград. Няма следи от насилие, вероятно се касае за сърдечен проблем и инфаркт, но трупът е закаран за аутопсия.

Часове по- рано в офис на фирма на ул. Тодор Александров в областния център е открит мъртъв 70- годишния Иван Ст. от Кочериново. Вероятната причина за смъртта му е инфаркт, твърдят лекарите, видели трупа му.

Това са поредните случаи, на сигнали за нелепо  починали хора в Благоевград. Миналата седмица бе белязана от самоубийства. Трупът на Евгени Т бе намерен зад блок на ул. „Даме Груев“, мъжът се самоуби със скок от  от високите етажи. Бил болен и отчаян, разказват съседите му.

Труп на самоубил се мъж бе намерен и в ж. к Струмско -център. В началото на миналата седмица лекарите спасиха живота на 30- годишен от км. Еленово ,свален от бесило, както и на  млада жена, погълнала коктейл сънотворни, в опит да умре.

Напрежението си казва думата, стресът е огромен, хората се поболяха   от тежкия живот и кризата. Напоследък все повече хора изпадат в тежки психични състояния, заради  страха от Ковид, казват психиатри, които ежедневно консултират множество такива пациенти. От друга страна е нелекувания Ковид, който също погуби много хора и увреди трайно здравето им.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене