Руса жена ще спаси света! Това е Магдалена Серафимова от Хаджидимово, която ваксинира властта и днес има юбилей!

Небивал интерес към една българска дама. След като в медийното пространство се появиха снимки, на които една и съща жена ваксинира г-н Бойко Борисов, г-н Делян Пеевски и г-н Мустафа Карадайъ, на обществеността й стана любопитно коя е тя. Името й е Магдалена Серафимова, която е родом от град Хаджидимово. Тя е главната медицинска сестра на УМБАЛ „София Мед“. Това става ясно от публикация на лечебното заведение.
„Днес, 23.10.2021, честитим юбилея на главната медицинска сестра на УМБАЛ СОФИЯМЕД Магдалена Серафимова“, написаха от болницата във Фейсбук профила си и публикуваха снимка на дамата.

По всичко си личи, че Серафимова е жената, която стои зад имунизациите срещу COVID на тримата политици.

Трета, бустерна доза ваксина срещу COVID-19 си постави водачът н алистата в 1 МИР Делян Пеевски и зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев. Заедно с тях в УМБАЛ „Софиямед“ бяха кметът на Белица Радослав Ревански, който също си постави трета игла, както и председателят на младежката организация на ДПС в Благоевград Ибраим Зайденов и Максим Тачев – член на общинската организация на движението в Белица. Тачев и Зайденов си поставиха първа доза.

Топ Преса честити юбилея на госпожа Серафимова и на закачката „руса жена ще спаси света“ ние ще добавим  и от град Хаджидимово.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене