Работни срещи на министър Бойко Рашков в община Гърмен /обзор/

При посещението си в село Скребатно, община Гърмен, служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков проведе работна среща с директора на ОД на МВР-Благоевград комисар Георги Кандев, с началниците на граничните полицейски управления в Петрич и Гоце Делчев и директора на ОД „ПБЗН“-Благоевград Георги Пармаков. Основна тема е била оперативната обстановка в областта.

На среща на министър Бойко Рашков с кмета на община Гърмен и на село Скребатно са били обсъдени действията по възстановяване на изгорялото през 2019 година кметство на село Скребатно. От Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет, на която министър Рашков е председател, са отпуснати 572 000 лева за преодоляване на щетите от пожара. Обществените поръчки за ремонта на сградата на кметството вече са проведени. На срещата министър Рашков е поел личен ангажимент да дари книги за библиотеката на местното читалище.

На срещите е присъствал и областният управител на Благоевград Николай Шушков. Очаква се в следобедните часове министър Бойко Рашков да има работна среща в ОД МВР-Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене