ЧРД на Борис Шалев-известен крупен предприемач от Хаджидимово

Рожден ден в избран кръг отпразнува 84-годишният Борис Шалев, един от най-известните и крупни предприемачи от гр. Хаджидимово. За специалния повод той избра столичен клуб и събра на едно място семейство, приятели, бизнес партньори.

Борис Шалев е основателят на строителната фирма Бигла 3, като многократно е спонсорирал различни проекти в родният му град, с партиотични и културни цели.

Историята на фирмата започва преди повече от 29 години с убеждението, че най-добрият начин да се предвиди бъдещето е да участва в неговото изграждане с труд, идеи и находчивост.

На своята интернет страница фирмата е представена ето така:

През 1991 г. основахме „БИГЛА III“ ООД с убеждението, че луксозно строителство, базирано на високи технологии и качествено изпълнение на всеки детайл, можем да направим страната ни по-красива. Започнахме като спринтьори, увлечени от динамиката на десетилетията. За изминалите години изградихме десетки жилищни и бизнес сгради. С времето целите ни станаха по-смели. Доказахме, че сме готови да реализираме Европейски проекти и стъпихме на международни пазари. Като естествен процес на развитие, през 2003 г., създадохме „БИГЛА КОНСУЛТ“ ООД, за да разграничим строителната от инвестиционната дейност. Завършихме цялостния цикъл в сферата на строителството с основаването на „БИГЛА ТРАНС“ ООД с дейност транспорт и стрителна механизация през 2011 г. Сега продължаваме като маратонци. Добрите управленски практики, внедрените стандарти и лидерството дават енергия на компанията, но това, което дава качество и класа е доверието. Ние умеем да приобщаваме членовете на екипа, а те от своя страна добавят стойност на модела семеен бизнес, който развиваме.

Наше верую е, че корпоративният успех не е самоцел. Той носи удовлетворение, когато е споделен с общността и има социална стойност. Корпоративната ни история се измерва с нещата, които създаваме. Гордеем се, че сме строителен лидер, който с достойнство и самочувствие стои зад всеки изграден обект. Разнообразието и перфекционизмът на всеки наш проект създават професионалния ни имидж, подплатен с национални и международни награди. Продължаваме да следваме високи критерии за безкомпромисно качество, верни на принципите си, което е доказателство за сила, постоянство и устойчивост. Убедени сме, че мисията ни си заслужава. Вярваме, че сме изградили доверие в компаниите ни, като надеждни партньори с Почерк на професионалисти!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене