Хороскоп за 27 септември

ОВЕН

Измъчват ви нетърпение и съмнения, свързани с деловия живот. Оставете нещата да се развиват сами и ще се убедите в несъстоятелността на опасенията си. Налице е помощта на влиятелен човек, скоро ще видите плодовете на получената безкористна и приятелска подкрепа.

ТЕЛЕЦ

Понеделник е вашият ден – ще жънете успехи в деловите контакти, в срещите ви в обществото и в административните дела. Започва много добър период за вас, през който ще постигнете голям финансов успех. Гледайте по-отговорно на своите любовни и емоционални “отклонения”.

БЛИЗНАЦИ

Никой не може днес да ви отдели от успеха в няколко сфери от живота едновременно – работа, финанси, дом, лични контакти. Покровителства ви силно положително влияние, носещо успешен период в развитието ви. Коригирайте обаче поведението си – негативен е имиджът ви в обществото.

РАК

Нови възможности се разкриват пред вас днес. Мнозина ще имат полезни контакти с влиятелни лица, но не е наложително да ги обявявате пред близки и приятели. Някои от хората, с които постоянно контактувате, ви завиждат на таланта и притежанията ви.

ЛЪВ

Възможностите ви нарастват в началото на седмицата. В професионален аспект денят труден, не прибързвайте с необмислени действия. Ще имате успешни обществени контакти и срещи със съдружници или колеги в професионалния бранш.

ДЕВА

За деловата си дейност и контактите не би трябвало да се съмнявате във възможностите си днес. Бъдете активни във всичко, което имате да свършите за деня. Тревожно е обаче здравословното ви състояние и не е зле да си обърнете внимание, особено тези от вас, които имат хронични заболявания.

ВЕЗНИ

Бъдете активни днес в деловия си живот, ще имате успехи във финансовата сфера, а и по отношение на професията. Противоречиви и подозрителни са обаче разсъжденията ви относно някои обществени контакти, внимавайте с влиятелни хора, които “на драго сърце” ще склонят да ви помогнат.

СКОРПИОН

Ако започнете успешно деня си, можете да очаквате положително развитие на делата си през цялата седмица. Мнозина няма да осъществят уговорени за днес срещи или посещения поради заетост. Това не намалява възможностите ви да се възползвате по-късно. Не се поддавайте на притеснения.

СТРЕЛЕЦ

В понеделник мнозина от вас още не са решили с какво точно да се заемат. Денят е изключително полезен за контакти, за подписване на договори, за пътуване и търговска дейност. Тук успехът ви ще е пълен, особено за търговците – голяма реализация и респективно печалба. Инвеститорите обаче да внимават с паричните въпроси при сключване на договори.

КОЗИРОГ

Някои здравословни проблеми ще затруднят програмата ви за днес. Трябва да сте по-внимателни при контакти и разговори относно намеренията ви, възможно е да се заблудите и да последва неправилна реакция. При финансови дела следете и най-дребните подробности. Ще имате контакт с влиятелна личност, която ще ви даде така необходимото “рамо”.

ВОДОЛЕЙ

С каквото и да се захванете днес, победата ви е сигурна. Денят ще създаде условия за дългосрочно и плодотворно развитие. Вашата професионална стабилност е неуязвима, сегашните и бъдещите ви успехи са факт. Оттук обаче е възможно да възникнат известни противоречия с колеги, които не са на същото мнение като вас и ще възникнат разногласия.

РИБИ

Не се ангажирайте днес със срещи и разговори с хора извън службата ви, ще се разделите с неприятно усещане. Определете деня си за уреждане на административни и съдебни дела. Повишете вниманието си при финансови операции. Ако сте запланували пътуване, най-добре е днес да го отложите, няма да можете да реализирате намеренията си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене