Скандал! Кметът на Ковачевица сложил скалите премазали крака на дете за да не паркират пред заведението му!

Огромен камък е паднал върху крака на дете в гърменското село Ковачевица. За щастие инцидентът се е разминал леко, каза кметът Кирил Жуглев. 10- годишното дете, което е от София, е било на почивка с баба си във
възрожденското село. Качило се на камъка в центъра, за да се люлее. Той се преобърнал и затиснал крачето му.

Няколко мъже едва са успели да го отместят. „Детето е откарано в болницата в Гоце Делчев, нашите лекари са го прегледали. Направили рентгенова снимка, но се установило, че няма счупване, а има само разтегнато сухожилие.

Току-що говорих с баба му и разбрах, че вече се прибират към София“, допълни кметът и предупреди туристите да са внимателни.

Това което спести кметът обаче, е фактът че въпросните камъни или по точно скали, били поставени лично от него – Кирил Жуглев за да не паркират пред заведението му в планинският резерват Ковачевица. Нъпълно разбираемо е той да мълчи, но цялото село говори за своеволията на кмета.Кой му дава права да си прави каквото иска? Това че е кмет не го прави повече от другите а напротив – той е служител на обществото? Време е органите да се намесят е да проверят действията на Жуглев. Ние питаме – какво щеше да стане ако нещо по лошо се бе случило с това дете?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене