С голф турнир АУБ събира средства за болницата в Разлог и за студентски стипендии

Американският университет в България и представители на здравеопазването събират на 25 септевмври в „Пирин Голф и Кънтри Клуб“ край Разлог свои приятели и поддръжници на целодневен благотворителен голф турнир за любители. Събитието AUBG & Friends Fundraising Golf Tournament се провежда веднъж годишно и набира средства, които се изразходват за стипендии за талантливи студенти. Тази година средства ще бъдат набирани и за болницата в Разлог.

Голф турнирът се организира с активната подкрепа на д-р Славейко Джамбазов, възпитаник на ЕМВА програмата на АУБ. Д-р Джамбазов има международен опит като консултант по здравна политика, оценка на здравните технологии, фармакоикономически анализи, анализ и дизайн на данни от реалния живот (real-world data), измерване на качество на живот. Притежава докторска степен по ОЗТ, Executive MBA от АУБ, магистърска степен по социална медицина и здравен мениджмънт. Д-р Джамбазов е специализирал и в Harvard Business School, Cleveland Clinic. Д-р Джамбазов е основател и директор на HTA Ltd. За последните 6 години HTA Ltd. е изготвила над 600 анализа за повече от 70 мултинационални компании. От 2017 г. д-р Джамбазов работи активно по инвестиционни проекти в Африка, Централна и Югоизточна Азия.

АУБ и приятели канят за участие в турнира представители на публичния и частния сектор, както и възпитаници на АУБ, които са сред най-активните дарители на своята Alma Mater, преподаватели и студенти. Форматът на състезанието е индивидуален Stableford в две дивизии. За начинаещите е предвидено кратко въвеждащо обучение. Подготвени са индивидуални и групови пакети за участие, за да може всеки желаещ да се включи според финансовите си възможности и да подкрепи каузата на АУБ и болницата в Разлог. Специална програма ще осигури приятно прекарване на придружителите и семействата на участниците. Във вечерните часове се провеждат награждаването на победителите и официалният коктейл.

Освен благотворителната цел на събитието, то е оригинален формат за създаване и укрепване на контакти между университета от една страна, и държавната администрация и частния бизнес от друга, в неформална среда и приятелска атмосфера.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене