Изселнически страсти в Турция: Днес ще пее Тони Стораро, а трябваше да е Азис! И двамата са целували мъже

Тони Стораро трябва да пее тази вечер на панаир в периферната бурсенска община Кестел, вместо това да направи любимецът на изселниците Азис.

Промяната в развлекателната част на 7-ия Балкански панаир в Кестел бе предизвикана от снимки на Азис, които бяха публикувани в „Yeni Akit“, като медията нападна кмета от управляващата Партия на справедливостта и развитието Йондер Танър за избора му на гост-изпълнител, определяйки българския поп фолк изпълнител като „гей извратеняк“, пише сайтът 24 родопи.

„Ние не сме гледали видеа и снимки на изпълнителя. Поканихме го, но след случилото се сме анулирали участието му. На сцена вместо него на 19 септември ще излезе Тони Стораро, друг популярен певец от България“, отговори на медията кметът на Кестел.

Спорът се пренесе в социалните мрежи, където изселници пък нападнаха кмета. „Мъжката целувка на Азис не ви харесва, а одобрявате ли мъжката целувка на Тони Стораро?“, пишат нашенци, които публикуват и стари снимки на двамата певци.

Васил Троянов Боянов – Азис, е пял през 2019-та година на сцената на панаира в Бурса. Той е най-харесваният български певец в „столицата на изселниците“, твърдят местните светски репортери.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене