Ексклузивно! Слави Трифонов инкогнито в Огняново! Лидерът на ИТН резервира етаж от хотел за да лекува костите си!

Лидерът на партия „Има такъв народ“ цяла седмица се лекува в гърменското село Огняново. За това свидетелстват местни жители, които от няколко дни наблюдават странни „маневри“ в задният двор на голям местен балнео – хотел. Кортеж от три джипа, се появил преди дни на паркинга на хотела късно вечерта. Според няколко източника това е бил кортежът на Слави Трифонов, който бил в региона не по политически, а по здравословни причини. Резеврирал цял етаж за него и хората си и се отдал на процедури. 

Хотелът чието име не споменаваме, заради фактът, че информацията ни все още се тиражира като слух, предлага специални рехабилитационни терапии за хора с опорно-двигателни проблеми. Със същите проблеми от години се бори известният шоумен и настоящ политик Трифонов. Той сам признава за това а и не крие че ходи с патерица.

Огняновските минарлни извори за известни в цяла Европа със своята ефикасност за доста болести.
Според преданията, Огняновските минерални извори са осветени и благословени от самия Свети Павел, и може би това е, което ги дарява с неподвластни на времето чудодейни качества и лековита сила. Специалисти коментират за Топ Преса, че водата в Огняново лекува болести на опорно-двигателния апарат, в т.ч.: артрозна болест, ревматични и ревматоидни артрити и полиартрити, периартрити на раменната, колянната и други стави, болести от пренапрежение на крайниците, дископатии в лумбалгичен стадий без радикулярен синдром, миозити и фибромиозити, състояния след фрактури, травмени увреждания, следоперативни състояния и др.

Информацията ни е, че след едноседмичната си терапия в гърменско, Трифонов се почувствал доста добре. По време на престоят си тук, той не провел нито една среща, контактувал само с хората от антуража си и се отдал на пълен релакс. Обърнахме се и към персоналът и ръководството на посочения хотел, от там отказаха коментар и се позоваха на професионалната си конфеденциалност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене