Хороскоп за 15 септември

ОВЕН

Вашето усърдие днес ще бъде главната причина за постигане на успехи в делата. Това е действащата тенденция, която ви прави самоотвержени, дисциплинирaни и методични. Някои ще попаднат в плен на минали събития и “стари рани”. Не споделяйте намеренията си с познати.

ТЕЛЕЦ

В сряда вашият късмет е изразителен и ви подкрепя за градивни действия. Ще посрещнете деня енергично, макар че мнозина ще прекарат една безсънна нощ и не ще действат в своя полза. Телците ще имат неблагоразумието да демонстрират недоволство на работното място.

БЛИЗНАЦИ

Много добър ден за Близнаците, но трябва да избягвате спорове. Можете да се измъкнете от евентуално неловко положение, но ще оставите негативно впечатление, което не е във ваша полза. Сряда е ден за финансови придобивки. Денят бележи началото на промени в службата.

РАК

Сряда е важен и съдбовен ден за Раците. В житейския ви път настъпват промени, които обхващат сравнително дълъг период. Апатията ви бързо ще премине в състояние на неочаквана и за самите вас активност. Условията на живот също се променят.

ЛЪВ

Преди да се заемете да вършите каквото и да е днес, ще постъпите най-правилно, ако предварително премерите плюсовете и минусите. В сряда ще бъдете активни и предприемчиви. Ще реализирате придобивки чрез своите съдружници или приятели, но не рискувайте.

ДЕВА

Сряда е добър ден за Девите и създава оптимални възможности за постигане на положителни резултати по делови въпроси. Едновременно с тенденцията за успехи възниква опасност и от прибързани и зле обмислени действия. Не се подвеждайте. Не бъдете прекалено доверчиви, за да не пострадате.

ВЕЗНИ

Добре би било да започнете нещо ново от днес в личен или делови план. Сряда се характеризира с успех и голям късмет за вас. Делата ви ще се развият неочаквано добре, очаквайте печалба. В почти всичките си действия можете да се надявате на успехи и завидни постижения.

СКОРПИОН

За Скорпионите сряда носи успехи. Бъдете сдържани и не си позволявайте волни коментари по каквито и да било въпроси. Възможно е непремерена критика да ви лиши за известно време от подкрепата на споменатите лица. Характерно е извършването на дела за наследство.

СТРЕЛЕЦ

Най-силно впечатление ще ви направи една новина, свързана с вашата работа и отнасяща се до промени в конфигурацията, на които и вие присъствате. Те са положителни за вас и може би още днес ще се убедите сами чрез новите договорености, които ще ви предложат. Действайте по задачите си за днес и няма да имате проблеми с началници. Пазете се от злополуки.

КОЗИРОГ

Днес вашето усърдие ще бъде възнаградено с успехи, които ще постигнете в онова, с което се занимавате. Приятна изненада за мнозина ще бъде професионалното признание, което ще получите. Бъдете внимателни към онези, за които подозирате, че са ви неприятели. Пазете се от тях, не ги допускайте до себе си и не давайте гласност на намеренията си.

ВОДОЛЕЙ

Вашите позиции стават все по-стабилни и сряда не прави изключение от тази градивна линия на развитие. Успехите ви са категорични, късметът ви работи силно. За днес са характерни финасови придобивки, професионална стабилност и много шанс за реализация на онова, с което сте се заели или онова, което планирате да направите.

РИБИ

Мнозина от Риби могат да превърнат сряда в особено успешен ден. Днес сте истински активни и действията ви ще са резултатни. Срещи и преговори от делово естество могат да предизвикат кардинални промени в житейското ви развитие и социалния път – нова работа или ново съдружие за бизнес или повишение на заплащането ви. Каквото и да е, ще имате придобивки.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене