Хороскоп за 13 септември

ОВЕН

В понеделник Овните ще намерят начин за реализация, макар че мнозина от знака са силно обезпокоени поради проблемите, с които са затрупани. Лоши новини ще помрачат настроението на някои, но други от вас могат да намерят приятелска подкрепа, която се явява в усилни за вас времена.

ТЕЛЕЦ

Понеделник ви дава предимство по някои въпроси от деловия живот. Известни затруднения възникват при опериране с финанси или разрешаване на такива въпроси. За вас също са характерни новини, но те са позитивни. Някои се отнасят с огромно доверие към приятелите си, но бъдете внимателни, възможно е да ви попречат.

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците ще се чувстват като разпънати на кръст. Трудностите при вас имат отношение както към професионалния ви живот, така и към личния. Днес преценете спокойно възможностите и едва тогава действайте в съответно избраната сфера.

РАК

На мнозина държанието и отношението към вашите лични или делови въпроси е доста повърхностно днес. В много случаи имате право да разчитате на съответна подкрепа от страна на влиятелни хора. Ще положите доста усилия при разрешаването на даден проблем, но те ще бъдат възнаградени.

ЛЪВ

Положителен е понеделник, но ви предстои да се справите с проблеми, възникнали в дома. Успехът ви е сигурен и трябва да разчитате на съгласието, за чието осъществяване главната причина ще бъдете вие. Бизнесмените от Лъв да внимават с нервните изблици, действайте разумно и успехите ще бъдат на ваша страна. Пазете се от прибързаност и допускане на грешки.

ДЕВА

С огромна активност започвате тази работна седмица. Понеделник е ден, който бележи началото на десетдневен цикъл. Това е време на голямо натоварване за вас и в случая става въпрос предимно за делова дейност. Трябва да мобилизирате всичките си сили, защото предстоящите дела не търпят отлагане.

ВЕЗНИ

За Везните понеделник не е много добър ден. Главната причина за това ще бъдат някои ваши нереални планове и, от друга страна, различните пречки, с които ще се сблъскате през целия ден. Иначе денят носи добри известия за повечето от вас, те са лични. Засягат интимната страна на живота ви.

СКОРПИОН

Трудно започвате работната седмица. Натрупани са много проблеми и ви спират в почти всички действия и ангажименти. Днес имате възможност да решите някои от тях, което е свързано с вашите срещи и приятелско общуване. Ще намерите изход от това затормозяване.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са доста обезпокоени и притеснени в понеделник. Освен това мнозина са прекарали безсънна нощ в размисъл за разрешаване на проблемите. Не би трябвало да се притеснявате в тази връзка. Начин за отстраняването им ще се намери още днес благодарение на намесата на вашите приятели. Бизнесмените трябва да избягват конфликтите с партньори, ще настъпи обрат в бизнеса.

КОЗИРОГ

Неспокойни сте в понеделник и силно интересуващи се да изясните някои факти около вас. Вероятно ще се стремите всячески да получите необходимата ви информация, но все пак го правете предпазливо и дискретно. По-спокойни сте по отношение на семейните взаимоотношения, но професионалният ден ще ви бъде напрегнат, но печеливш. Ще успеете да свършите всичките си задачи.

ВОДОЛЕЙ

Щастлив ден за Водолеите, въпреки че сте притеснени и затворени в себе си, но проблеми не съществуват днес. Любовта ви е споделена и взаимоотношенията са хармонизирани и стабилни. Служебният ден също е успешен и даже можете да разчитате на някаква услуга от страна на колеги, която ще ви донесе парично възнаграждение. Уважавайте повече труда на подчинените си, това допринася за вашия просперитет.

РИБИ

Понеделник е доста финансов за Рибите и вероятно ще разрешите този проблем. Все още обаче се налага да бъдете умерени в харчовете си и едва ли ще успеете да се справите с покупките за домашния интериор. Сериозни “търкания” са възможни с мъж в службата. Създава се излишно напрежение около някаква ваша несполука. Не се доверявайте на приятелите си днес, не споделяйте проблемите си с никого.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене