БЕЗПЛАТНИ МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕДИ ПО ПРОГРАМА „ЗАБАВНО ЛЯТО-ГРИЖОВНА ЕСЕН“ В ОБЩИНА САТОВЧА

Общинска администрация – Сатовча уведомява жителите от общината, че в дните от 11
до 19 септември 2021 година ще се проведат за шеста година специализирани безплатни медицински прегледи за възрастни хора. Прегледите са един от етапите от Програмата „Забавно лято, грижовна есен“, която се провежда на територията на община Сатовча
със съдействието на кметът на общината д-р Арбен Мименов в партньорство с Фондация „BCause“ и МБАЛ „Пулс“ гр. Благоевград с финансовата подкрепа на „Филип Морис България“ ЕООД, като част от инициативите на Филип Морис Интернешънъл за корпоративна социална отговорност за подпомагане на общности в различни тютюноп- роизводителни региони и общини.

Специализираните безплатни прегледи ще се проведат в дните:

11 септември 2021 година (събота) в село Сатовча – за Сатовча и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалисти: ендокринолог – д-р Цанева и ортопед д-р Чолак в сградата на Общината – първи етаж.

12 септември 2021 година (неделя) в село Кочан – за Кочан и съседнинаселени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалисти: ендокринолог – д-р Цанева и ортопед д-р Чолак в сградата на Училището – първи етаж.

13 септември 2021 година (понеделник) в село Слащен – за Слащен и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалист: гастроентеролог д-р Килев в сградата на Здравната служба.

14 септември 2021 година (вторник) в село Вълкосел – за Вълкосел и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалист: гастроентеролог д-р Килев в сградата на Здравната служба.

18 септември 2021 година (събота) в село Слащен – за Слащен и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалист: ортопед д-р Чолак в сградата на Здравната служба.

19 септември 2021 година (неделя) в село Вълкосел – за Вълкосел и съседни населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалист: ортопед д-р Чолак в сградата на Здравната служба. Прегледите ще се извършват във следния часови диапазон:
от 10:30 до 12:30 часа и следобед от 13:30 до 17:30 часа.

Медицинските екипи ще извършват прегледи и ще консултират пациенти. За по-доброто консултиране, пациента е необходимо да носи налични медицински документи – епикризи, изследвания, становища и други.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене