Мария Бакалова вдига сватба във Венеция

Българската актриса Мария Бакалова ще блесне в сватбена рокля, а олтарът, по който ще се разходи, се намира във Венеция.

Не става въпрос за реална размяна на обети, а за най-новата й роля.

Бургазлийката вече е във Венеция, където стартираха снимките на романтичната комедия Тhe Honeymoon („Сватбеното пътешествие“).

Бакалова ще изпълни ролята на Сара – булка, която със съпруга си Адам се отправя на романтично сватбено пътешествие във Венеция, но най-добрият приятел на младоженеца съсипва щастливия им миг.

Припомняме, че с участие във филма се разписват още Пико Алекзандър („Параграф 22“), Асим Чодри („Черно огледало: Бандерснач“) и Лукас Браво („Емили в Париж“).

Дийн Крейг ще е сценарист и режисьор на британско-италианската лента, а българската актриса ще влезе и в ролята на продуцент.

Българската актриса каза, че проектът я заинтригувал, защото излиза извън класическия формат филми за приятели и включва силен женски образ, и то от Източна Европа.

„Мисля, че след почти две години пандемия, всички ние търсим нещо, което да повдигне духа ни и да ни помогне психически да избягаме от апартаментите си. Радвам се, че ще съм част и от продуцентския екип на филма“, намигна тя.

Освен във Венеция, сцени от „Сватбеното пътешествие“ ще бъдат заснети и в Рим.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене