Търси се рехабилитатор за социален център в Струмяни

Община Струмяни предлага работа за рехабилитатор, необходим в “Център за социална рехабилитация и интеграция“ – с. Струмяни. Конкурсът е възможност за наемане на специалист дори без професионален опит. Нещо повече, липсата на опит може да бъде и предимство, т.е. местната власт предоставя възможност един млад кадър да натрупа професионален опит, работейки в клиентите на центъра.

Сред изискванията към кандидатите са Висше образование – бакалавър, магистър, професионално направление – „Кинезитерапия“, „Рехабилитация“, „Ерготерапия“.
Организаторите на конкурса посочват, че държат на уменията за работа в екип, за изграждане на доверителни отношения с потребителите, умения за консултиране и работа с хора с увреждания и техните семейства, умение за запазване на самообладание и справяне в критични ситуации, гъвкавост, ангажираност, наблюдателност, търпение, креативност, надеждност.

Документите се подават в Общинска администрация- Струмяни, но пълната информация за изискванията и как се работи в Център за социална рехабилитация и интеграция кандидатите могат да получат от управителя г-жа Василка Драчева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене