Искам думата! Юристът Муса Молла от Брезница: Уволниха ме защото съм от ГЕРБ!

Муса Молла е спраган за един от най - приближените на лидера на ГЕРБ - Никола Днижгаров. Двамата бяха рабо  до рамо в предизборните кампании.

Муса Молла е спряган за един от най – приближените на лидера на ГЕРБ Гоце Делчев- Никола Джингаров. Двамата бяха рамо до рамо в предизборните кампании.

Младият юрист Муса Молла е от неврокопското село Брезница. Завършил с отличие за юрист, спациализирал по специалността в столицата, работи дърги години в правният отдел на горското предприятие в града. Преди десетина дни разбрал, че ще бъде освободен от работа, заради фактът че е един от факторите на партия ГЕРБ в родното му село. Възмутен от фактът, че е жертва на политически реваншизъм и си загубил работата без никакво правно основание, Муса Молла потърси Топ Преса за да даде публичност на несправедливостта, която му се е случила.

Молла не спира да подкрепя лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов1

Молла не спира да подкрепя лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов!

„Нека цялото общество да знае, че Рашковщината и червеният политически равеншизъм не върлуват само в МВР. В горският сектор, там където работех е същото. Преди дни бах уведомен по телефона, че трябва добровално да напусна работа, а единственият аргумент, който получих е – „махаме те щото си от ГЕРБ“. И това прави ли ме по малко експерт, питам аз чрез вашата трибуна? Не се срамувам, от политическата си принадлежност, дори имам самочувствие да споделя, че аз съм един от хората, благодарение на които партия ГЕРБ направи сериозен и траен пробив в смесените райони. “ сподели Молла пред наш репортер и разказва още:

„На предпоследните и последните избори бях секретар на секция от ГЕРБ, като юрист разкрих доста нередности извъшвани от хора на ДПС по време на вота, подал съм съответните сигнали. Знаех че ще това няма да ми се размине. И ето. Уволниха ме. Сами можете да видите, колко гласа имаше за ГЕРБ на изборите в селото ми. Много, е кратният отговор. Това защото убедих младите хора, че ГЕРБ партията на стабилността и обединението. Реших да говоря след разговор с областният лидер на ГЕРБ Андрей Новаков, който винаги ме е подкрепял и ми помогна да започна работа. Той ме увери, че цялата структура на партия ГЕРБ е зад мен. Ще търся правата си в съда, защото един път за винаги трябва да се свърши с политическия реваншизъм в тази страна…“ заяви в на финала младият адвокат.

Топ Преса дава тробуна на всеки, който я поиска. Декларираме че, ще дадем думата на всеки почувствал се засегнат от това изказване. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене