Турнир по тенис на маса вдъхнови десетки деца в община Струмяни

Спортът завладя вчера десетки деца в община Струмяни. Турнир по тенис на маса вдъхнови малчуганите. Проявата е част от инициативите, заложени в лятната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и със съдействието на обществените възпитатели и секретаря на Народно читалище “Будител“ в общинския център. Учатваха над 20 деца от общината, разпределени в две категории: момичета и момчета. Всички участници в турнира показаха много добри спортни умения, чудесно настроение, желание за победа и искрено се забавляваха със закачки и шеги, докато вървеше състезателната част.

След края на спортната надпревара Фиданка Котева – заместник-кмет по хуманитарни дейности, поздрави всички участници за доброто представяне, връчи дипломи и награди на най-добре изявилите се състезатели и подари лакомства на всички деца, като им пожела хубаво лято и бъдещи спортни изяви и успехи.

Ето и класирането в турнира:

Категория „Момичета”:

– трето място – Валентина Ромева,

– второ място – Вили Маламова,

– първо място – Симона Маламова.

Категория „Момчета”:

– трето място – Християн Методиев,

– второ място – Николай Червилов,

– първо място – Георги Стоилов.

Общинското ръководство поздравява всички за доброто представяне и им пожелава да бъдат здрави и да не спират да следват мечтите си. Лятната академия за децата на община Струмяни продължава.

Турнир по тенис на маса вдъхнови десетки деца в община Струмяни Турнир по тенис на маса вдъхнови десетки деца в община Струмяни Турнир по тенис на маса вдъхнови десетки деца в община Струмяни

/ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене