Седмокласничката от СОУ „Никола Й. Вапцаров“ – Хаджидимово Анелия Спахиева за изпроводяк към новото си училище с поредна награда от национален литературен конкурс

В СОУ „Никола Й. Вапцаров“ н гр. Хаджидимово  пристигнаха  наградите  от IV национален литературен конкурс „Николай Хрелков“ който се проведе в  София. Конкурсът бе предназначен за ученици от 6 до 19 години , а целите му са да популяризира ученическото литературно творчество. Темите бяха две:

– Свободна тема и

– Читалището – моят дом.

„При получаването на наградите, с удоволствие разбрах, че ученичка, която работеше под мое ръководство е носителка на втората награда. Това е седмокласничката Анелия Спахиева а темата на работата й беше „ Старото читалище –живата памет на хаджидимовци“.

Почти месец по-късно на 18 юли 2021 г., бе церемонията по награждаване в град София. Анелия не присъства на церемонията, тъй като отсъства от Хаджидимово. Днес получих наградата й и бързам да я споделя.

Хубаво лято ти желая и успешен старт в новото училище!,  написа в своята страница преподавателката на Анелия Спахиева като не проусна да сподели пред репортера на ТОП ПРЕСА, че тя е била една от най-добрите и талантливи възпитаници на СОУ „Никола Й. Вапцаров“ – Хаджидимово.

От следващата учебна година Анелия Спахиева продължава образованието си в НПГ “Димитър Талев“ в Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене