ГЕРБ – Сандански: Поредна провокация от нашите опоненти, изнервени, че губят изборите, организирани от тях

ГЕРБ остана единствената партия, която спазва всички правила на предизборната кампания в Сандански.

 

Плакиите на формацията се лепят само на регламентираните места в общината, като е поет категоричен ангажимент те да бъдат изчистени от активистите на организацията след 11 юли. Припомняме, че ГЕРБ сами изчистиха предизборните си материали и след предходния вот. „На този фон провокациите от нашите опоненти продължават.“ Това се посочва в позиция на общинската организация на ГЕРБ в Сандански.

 

„След като миналата кампания завърши с нападение над офиса на ГЕРБ в Сандански, сега сме свидетели на системни провокации. Поредната от тях е от тази нощ, като са лепени лепенки върху предизборните ни материали с компрометиращи лозунги“, се посочва още в позицията. Те припомнят, че преди дни активисти на ВМРО късаха плакати и лепяха техни агитационни материали върху тях в с. Поленица.

 

„Цялата власт в държавата в момента е в ръцете на нашите опоненти. Те я използват само за репресии и внушения. Как когато не уважаваш елементарни правила по време на кампанията ще убедиш някого, че утре ще изпълняваш законите на страната?“, риторично питат от ГЕРБ – Сандански. Те са категорични и че увеличаващата се подкрепа от хората, които виждат, истинското лице на т.нар. нови партии, изнервят опонентите им, които вече ескалират в крайности.

 

От общинската организация припомнят, че до този момент няма нито една публична проява на основните им опоненти от „Има такъв народ“. „Човек, който иска да представлява Сандански и региона ни не е казал една дума в публичното пространство. На поканата ни за честен дебат за бъдещето на региона ни, отговориха с мълчание. От какво се крият?“, питат още от ГЕРБ – Сандански.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене