Ексклузивно! Наркоман изправи на нокти Гоце Делчев, преби жената с която живее до смърт

Цял квартал в Гоце Делчев е в потрес от поредния скандал който вдигнал в домът си Никола Дуков на 37 години  който живее на ул. Димо Хаджидимов в града.

Мъжът е алкохолик а негови близки разказват, че  ползвал и евтина дрога в едно с алкохола.

Така  днес след като се прибрал в къщи след като похарчил  голяма сума пари  на  машинките , Никола  се нахвърлил на жената с която живее на семейни начала –Николая и я пребил изнудвайки я да му даде още пари.

Николая и майката  на Дуков с бедните си душици едвам събрали 400 лева тъй  кат той  утре е трябвало да замине за  Германия  но  Николай  ги изпил и проиграл  на машинките  и като се прибрал  подгонил двете жени за още пари.

Съседи съобщиха че жената е била пребита жестоко  , от домът се чували страшни писъци ,но  никой не посмял да отиде да помогне  тъй като всички се страхуват  от 37 годишния Николай  Дуков който е редовен клиент на полицията , прокуратурата и съда в Гоце Делчев.

Три пъти е лежал в затвора за кражби съобщават още съседите . Редовно  пребивал майка си за пари  .“Взе и здравето на тази женица , тя от побоищата е вече половин човек  ,това очаква и това момиче което живее с него  на семейни начала“ споделят комшиите  и се молят да не пишем имената им защото щели да  имат големи проблеми с Никола .

Според тях е редно този човек  да бъде осъден и вкаран в затвора  за дълго .

Скоро , в края на месец май е имал дело ,майка му и жена му от страх  обаче го защитили пред съда  и съдията присъдил периодично лечение от алкохолизъм . Няколко дни по- късно на 6-ти юни Дуков пребил за пореден път майка си .Бащата също е потърпевш от побоищата на синът си.

Утре  той ще замине за Германия на работа , това ще е отърваването на семейството  от терора  който им се налага от 37 годишния Никола Дуков който хората от Гоце Делчев заради  жестокостта  му са го кръстили Бин Ладен.

Дали гоцеделчевския Бин Ладен/Никола Дуков/ ще  работи в Германия или много бързо ще попадне под ударите на   немските закони след първата кражба или побой , се питат  близките му за които  е по важно  те да се отърват от него за да си починат от побоищата и пиянските му скандали.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене