Илко Стоянов с обръщение към благоевградчани: Гласувайте за модерен Благоевград, ще дам всичко от себе си, за да се гордеем с града ни!

Уважаеми жители на община Благоевград,

 

От сърце благодаря на всички, които на първия тур се довериха на мен и моята управленска програма.

Отново сме изправени пред важен избор. Обръщам се към всички вас в навечерието на втория тур на частичните кметски избори в нашия град.

 

Обръщам се към демократичната общност, защото ни предстои да определим бъдещето на Благоевград. Следващите две години са изключително важни за развитието на общината ни. Изпуснем ли възможността да създадем проектна готовност за новия програмен период, изпускаме всичко.
Градът има нужда от грижите на добър стопанин, но е излкючително важно кметът да бъде визионер, да е проевропейски настроен и професионалист, да бъде енергичен и диалогичен. Да има амбицията да издърпа цялата община напред, да я превърне в истинска столица на Югозападна България – модерна, икономически силна, с развит туризъм и знакови културни събития.

 

Призивът ми към всички вас, жителите на община Благоевград, е да излезете и да гласувате на 4 юли. Покажете, че не ви е безразлично какво се случва с любимия ни град. Гласувайте за модерен и европейски Благоевград, изберете бъдещето пред миналото, развитието пред застоя!

 

Скъпи благоевградчани, дайте шанс на промяната, дайте шанс на надеждата! Дайте ми възможност да дам своята експертиза за по-доброто ни бъдеще. Покажете, че сте истински европейци, осъзнали свободата да изразяват и защитават волята си! Ако получа вашето доверие, едно е сигурно – ще остана кмет на Благоевград, няма да бъда депутат. Защото за мен Благоевград е над всичко! И за да го върнeм там, където му е мястото – в челните редици на областните центрове в страната.

 

Уважаеми съграждани, животът не изисква от нас да сме най-добрите, а да даваме най-доброто от себе си. Дадете ли ми доверието си, аз ще давам всеки ден най-доброто от себе си, за да превърнем заедно Благоевград в по-добро място за живеене, а вие да се гордеете с града ни!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене