Да му е честито! Доц. д-р Валентин Василев – Обществен посредник на Община Благоевград стана професор!

Доц. д-р Валентин Василев – Обществен посредник на Община Благоевград, От днес обръщението къв него е – господин професор! Ексклузивно Топ Преса получи кадри от изпита на господин Василев, който беше взет с отличие. Той напълно заслужено получи професорската си степен. 

Професор д-р Валентин Василев е специалист по “Организация и управление извън сферата на материалното (Управление на човешките ресурси в публичния сектор)” в професионално направление “Администрация и управление”. От 2000 г. е преподавател в ЮЗУ “Неофит Рилски” – Благоевград, а от 2010 година е заместник-декан на Правно-исторически факултет.
Той е експерт в областта на администрацията и управлението. Научните области, в които работи, са: Управление на човешките ресурси, Мениджмънт и управленски технологии, Съвременни мотивационни техники, Организационно поведение, Местни публични политики, Работа с местни заинтересовани страни и други. Автор е на повече от четиридесет публикации в научни издания в България и чужбина.
Професор Василев е бил заместник-кмет на община Благоевград, експерт в реализацията на проекти в повече от петнадесет общински администрации, член на Научно-консултативния съвет към изпълнителния директор на Института по публична администрация, а от месец март 2018 г. е обществен посредник на община Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене