+18 УЖАСЯВАЩИ КАДРИ! Ето последните минути на Самуил от Петрич жив! Дрогата е виновна за това убийство!

Жертвата Самуил МИТКОВ

Жертвата Самуил МИТКОВ

„Това беше Самуил. Имаше собствен бизнес с цветарски магазин. Работа, усмивка, красота, ентусиазъм! И беше убит! Убит от наркоманите, от нашето мълчание и търпимост към това, което се случва в нашия град! Призовавам всички вас да се съберем и да застанем там където е извършена тази мерзост! Нека спрем да мълчим! Докога ние, като общество ще позволяваме да биват убивани деца, съпрузи , бащи днес от 20.00ч.Нека да запалим по една свещ! Там! В Петрич Самуил Митков Кацарски един невероятен човек, който така и не успя да навърши 45 години от наркомани! Побой, за който се мълча два дни и днес, за съжаление, е починал в болницата в София. На кръговото кръстовище на ул.“ Рокфелер“и „Княз Борис“ пред Нон стопа е станал инцидентът, там трябва да се съберем и да протестираме. Светла памет на добрия Самуил.“

Това съобщи за Топ Преса Мария Смолин от Петрич и предостави кадър от инцидента, на които се вижда пострадалият, все още жив, но в безпомощно състояние.

Както стана ясно днес,Топ Преса писа че след три дни в кома Самуил почина преди часове. Той беше пребит от двама дрогирани пред нощно заведение в града. Побойниците са задържани с обвинение за нанасяне на средна телесна повреда.

Петричани са категорични, че дрогата в Петрич се разпространява почти легално, че всички познават „основните играчи“, но прокуратурата и полицията са в пълен прас.

„Затова сме решени на протести, тъй като следващият може да се окаже нашето дете. Знаем, че и депутатски син беше замесен, страшно е!“- заяви Тодор Петров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене