Това са най-опасните дни на 2021 година

Според водещите астролози, няма опасност миналогодишният “апокалипсис” с име “коронавирус” да се повтори, но предпазливостта няма да ни навреди, добавят те.

Звездите обещават, че 2021 г. в никакъв случай няма да е лесна, но такъв “ужас” като през 2020 г. вече не може да се мисли, че ще настъпи. Видни астролози се заеха да разкрият в кои дни от настоящата година е по-добре да се посветим на почивка, за да не се сблъскаме с текущи проблеми. Тази информация е валидна за всички и е добре да се има предвид при планиране на задачите. Много хора вярват, че през последната година те ясно са усетили влиянието на ретроградния Меркурий и другите планети. Експертите обясняват, че всъщност няма нищо лошо в това, че понякога планетите сменят посоката си на движение, било то Меркурий, Сатурн или Юпитер. За някои хора периодът на ретрограда може изобщо да се счита за благоприятен, докато други задължително трябва да бъдат нащрек.

От 23 май до 11 октомври не бива да планирате някакви грандиозни промени в живота си. Преместването в друг град, смяната на работата или стартирането на собствен бизнес ще се наложи да почакат. През този период Сатурн ще бъде ретрограден.

От 20 юни до 18 октомври астрологът препоръчва да се занимавате предимно със саморазвитие, медитация, да отидете на почивка и да поставите всичко на пауза. Не се препоръчва да стартирате големи проекти през тези месеци, те ще донесат много проблеми и ще се развият твърде трудно и дълго време. И всичко това заради ретроградния Юпитер.

Злощастният Меркурий ще премине през ретрограден период два пъти тази година – от 29 май до 22 юни  и  от 27 септември до 23 октомври. Хората ще бъдат изключително раздразнителни, конфликтите могат да възникнат практически от нулата. Най-добре е да останете вкъщи и да не общувате с близки. В случай на спор, опитайте всичко възможно, за да намерите компромис. Имайки пред себе си тази информация, можете да се въоръжите с достатъчно търпение и да преглътнете моментите, които определено ще ви извадят от равновесие. Все пак това е само за добро. Не искате да си развалите отношенията с близкото си обкръжение само заради неблагоприятната позиция на звездите.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене