Аквапаркът в Благоевград стана райско място за жаби и патици СНИМКИ

Аквапаркът в Благоевград стана райско място за жаби и патици. За това сигнализираха местни жители в социалната мрежа Facebook.

Любимото място за релакс на жителите на областния град е занемарено, става ясно от фотоси, публикувани в публичното пространство. На тях се вижда как необезспокоявани там „отмарят“ жаби и патици.

„Аквапаркът в Благоевград. Чудо и приказ -печащи се жаби на плажа. Голяма атракция. Храмът на жабите. Има и някоя патица“, заяви Ивайло Димов.

„Жалко,много жалко. Това би помогнало финансово на града, като отвори работни места, а и със сигурност ще привличаме посетители от други градове. В тези времена при спазване на мерки не смятам, че ще има проблем“, коментира Дафинка Драгомирова.
„Жалка картинка! Средства, хвърлени на вятъра! Мила родна действителност!“, добави Ваня Мицева.
А в същото време други жители на града започнаха да търсят виновника за състоянието на водния атракцион. Част от тях са категорични, че единствената вина пада върху концесионера Николай Галчев. Той има 20-годишна концесия на обекта. Според източници на GlasNews.bg обаче той не е изпълнявал задълженията си по договора за концесия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене