Синът на починал лекар от COVID с успешна кариера в София се върна като доброволец в Гоце Делчев!

Синът на непрежалимия педиатър от Гоце Делчев д-р Костадин Камбов – Младен се върна в родния Гоце Делчев за да стане доброволец в местната болница. 

Младен Камбов развива изключително успешна кариера на дентален специалист в София, а клиниката му е една от най – предпочитаните в столицата за лечение на денталното здраве. „Тази седмица ще бъда доброволец в болницата в гр. Гоце Делчев , в отделението, където баща ми прекара повече от 40 години от своя професионален път като завеждащ детско отделение…днес отделението е превърнато в голямата си част в Ковид отделение ,има 24 пациенти с ковид и само 4 деца! Надявам се да бъда полезен и да опозная по-добре екипът, който се грижи за здравето на децата от над 80 хиляден регион и който баща ми толкова много обичаше! “ Споделя през сълзи младият професионалист, достойне да се нарече истински родолюбец.

Доктор Костадин Камбов почина от COVID - 19

Доктор Костадин Камбов почина от COVID – 19

Д-р Младен Камбов е родом от град Гоце Делче и е основател на Дентална клиника Камбов и работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната практика с разбиране към пациентите и техните нужди. Един от най-добрите специалисти в имплантологията и естетичната стоматология, той отделя голяма част от времето си за курсове с цел повишаване на квалификацията и запознаване с новите тенденции в областта на стоматологията, всичко – с идеята да предложи най-добрата услуга. Д-р Камбов е носител на приза „Най-добър млад имплантолог“ в национален имплантологичен конкурс, организиран от Implant BH за 2018 г. Същата година на най-престижния конкурс за дентална медицина в България, “Усмивка на годината”, получи първа награда в една от най-тежките категории – „Имплантологичен случай“. Отличията продължават и през 2019 година, когато за втора поредна година д-р Камбов бива отличен с първа награда, този път в категорията “Комплексен случай” на конкурса “Усмивка на годината”. През 2020 г. на същия конкурс, но вече в международен формат, д-р Камбов в екип със зъботехник Стефан Петров печелят първа награда в категорията “Керамични възстановявания”. Воден от каузата, че лекува не само зъбите на хората, но и променя техния живот, д-р Камбов предлага най-подходящото лечение спрямо спецификите при всеки пациент. Този подход на работа може да се види и усети в работата на всеки един член от екипа на Дентална клиника Камбов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене