Хороскоп за 18 април! Напрегнат ден за 4 зодии

ОВЕН

Неделя е дос­та нап­рег­ната за Ов­ни­те. По от­но­ше­ние на фи­нан­со­ва­та стра­на на ва­ша­та ра­бо­та про­я­вя­ва­те без­по­койс­т­во, с пре­го­во­ри с ше­фа ви без уси­лия мо­же да по­лу­чи­те удов­лет­во­ря­ва­що ви въз­наг­раж­де­ние. Бъ­де­те ак­тив­ни и всич­ко ще се на­ре­ди. По въз­мож­но най-дип­ло­ма­тич­ния ме­тод се спра­вя­те.

ТЕЛЕЦ

Из­вес­т­на е ва­ша­та мощ и не про­пус­кай­те слу­чай да я де­мон­с­т­ри­ра­те, още по­ве­че в ден ка­то днеш­ния. Неделя крас­но­ре­чи­во раз­де­ля Тел­ци­те в две нап­рав­ле­ния. За ед­ни­те е важ­на го­нит­ба­та на пе­чал­ба, а дру­ги­те ще де­мон­с­т­ри­рат бла­го­със­то­я­ние. Чуж­да за­вист ще се опи­та да ви поп­ре­чи в де­ла­та ви.

БЛИЗНАЦИ

Пол­зот­во­рен ден е неделя, ще се пот­ру­ди­те по­ве­че, ко­е­то ще е са­мо от ва­ша пол­за. Де­нят но­си удов­лет­во­ре­ние от из­вър­ше­на ус­лу­га. Ще по­лу­чи­те не­о­чак­ва­ни па­ри. Де­нят е осо­бе­но до­бър за уреж­да­не на ад­ми­нис­т­ра­тив­ни въп­ро­си. Пе­че­ливш е за вас и в ма­те­ри­а­лен, и ду­хо­вен сми­съл.

РАК

Неделя пре­ми­на­ва труд­но за мно­го от Рак, ма­кар че ще спра­ви­те с всич­ко. Ня­кои от вас дейс­т­ват в неп­ра­вил­на по­со­ка, а дру­ги мо­же би ще имат здра­вос­лов­ни проб­ле­ми. Ус­пеш­но мо­же­те да дейс­т­ва­те за фи­нан­со­ви при­до­бив­ки или за ста­би­ли­за­ция в про­фе­си­я­та. Не да­вай­те глас­ност на бъ­де­щи­те си пла­но­ве.

ЛЪВ

До­бър ден е неделя за вас и ще за­во­ю­ва­те го­лям ус­пех във всич­ко, с ко­е­то се за­е­ме­те се­га. Тук се включ­ват фи­нан­со­ви дей­нос­ти, пъ­ту­ва­не, про­фе­си­о­на­лен нап­ре­дък, лич­ни де­ла. У ня­кои от вас се за­бе­ляз­ва при­тес­не­ние от­нос­но ра­бо­та­та и опа­се­ние, че не­що не вър­ви как­то тряб­ва.

ДЕВА

В мно­го от­но­ше­ния неделя е до­бър ден за Де­ви­те, най-яр­ко днес из­пък­ва ва­ша­та ста­бил­ност. Доб­ре ще се раз­ви­ят кон­так­ти­те и фи­нан­со­ви­те де­ла. Мно­зи­на от вас ще имат важ­ни де­ло­ви раз­го­во­ри, при ко­и­то ще склю­чи­те кон­т­ракт за съв­мес­т­ни дейс­т­вия с но­ви пар­т­ньо­ри. Не при­е­май­те чуж­ди съ­ве­ти.

ВЕЗНИ

Ус­пе­шен ден за Вез­ни­те за де­ла­та им из­вън служ­ба­та. На ра­бот­но­то мяс­то тряб­ва да бъ­де­те вни­ма­тел­ни. Въз­мож­но е по­ра­ди раз­се­я­ност да при­чи­ни­те ня­как­ва ава­рия. Не си от­в­ли­чай­те вни­ма­ни­е­то, не до­пус­кай­те и кон­ф­рон­та­ции с ко­ле­ги. Един скан­дал лес­но ще ви из­ва­ди от рав­но­ве­сие.

СКОРПИОН

Твър­де ху­бав за де­ло­ва дей­ност е неделя за Скор­пи­о­ни­те и по­ве­че­то от вас ще го ор­га­ни­зи­рат имен­но в та­зи по­со­ка. Ня­кои от вас ня­ма да се чув­с­т­ват мно­го доб­ре днес по лич­ни при­чи­ни, но се­га е вре­ме­то да из­г­ла­ди­те всич­ки съ­щес­т­ву­ва­щи про­ти­во­ре­чия и да от­с­т­ра­ни­те не­до­ра­зу­ме­ни­я­та.

СТРЕЛЕЦ

Ус­пе­шен ден за Стрел­ци­те, въз­мож­нос­ти­те ви се прос­ти­рат в де­ло­ви­те кон­так­ти и про­фе­си­о­нал­на­та дей­ност. Днес мно­зи­на от вас са об­ла­го­де­тел­с­т­ва­ни от под­к­ре­па­та, ко­я­то ще ви оси­гу­рят вли­я­тел­ни хо­ра.  Днес мно­зи­на ще нап­ра­вят пър­ва­та крач­ка за осъ­щес­т­вя­ва­не­то на ста­ро свое же­ла­ние.

КОЗИРОГ

Днес де­ла­та на Ко­зи­ро­зи­те ще пре­ми­нат с пъ­лен ус­пех. Ня­кои са при­тес­не­ни от­нос­но раз­ви­ти­е­то на сре­ща със съд­руж­ни­ци­те. Въз­мож­но е да не бъ­дат при­е­ти ва­ши­те пред­ло­же­ния, не скан­да­ли­зи­рай­те об­с­та­нов­ка­та, дип­ло­ма­тич­но от­к­ло­не­те раз­г­леж­да­не­то на те­ма­та за друг път.

ВОДОЛЕЙ

Ин­те­ре­сен ден за вас, кой­то ще пред­ло­жи на мно­зи­на не­о­чак­ва­ни емо­ции. Де­ла­та ви ще се раз­ви­ват мал­ко стран­но – ед­нов­ре­мен­но ще от­със­т­ва как­то по­ло­жи­тел­но­то, та­ка и от­ри­ца­тел­но­то. В служ­ба­та ви съ­щес­т­ву­ват си­ту­а­ции, при ко­и­то ще се раз­ра­зя­ват скан­да­ли или про­ти­во­ре­чия с ко­ле­ги­те.

РИБИ

За по­ве­че­то от Ри­би­те де­нят ще за­поч­не с неп­ри­я­т­ни из­не­на­ди. То­ва не би­ва да ви при­тес­ня­ва по ни­ка­къв на­чин. Днес мо­же­те да раз­чи­та­те до­ри на слу­чай­ни по­ло­жи­тел­ни яв­ле­ния. Ре­а­ли­за­ция във фи­нан­со­ва­та сфе­ра се очер­та­ва за мно­зи­на, но про­фе­си­о­нал­ни­ят ден ще се раз­вие неб­ла­гоп­ри­я­т­но.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене