Кандидатите за народни представители на ГЕРБ направиха оглед на ремонта на пътя с. Дъбница – с. Вълкосел – с. Сатовча

Кандидатите за народни представители на ГЕРБ в Благоевградска област Александър Мацурев, д-р Емил Тончев, Николай Джингаров и Александър Петков, заедно с областния координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков и областния секретар Даниела Савеклиева направиха оглед на строително-ремонтните дейности на пътя с. Дъбница – с. Вълкосел – с. Сатовча.

32-километровото трасе не е ремонтирано в последните 50 г. и както казват местните – мечта е на няколко поколения пътят да бъде ремонтиран и да пътуват нормално. „Рехабилитацията вече е факт благодарение на отпуснатите от правителството на Бойко Борисов близо 35 млн. лв. Пътят ще помогне за по-бързото и безопасно пътуване на над 30 хиляди жители от три общини – Гърмен, Сатовча и Хаджидимово”, каза областният координатор Андрей Новаков. Той подчерта, че довършването на важни за общините инфраструктурни проекти, като този са приоритет и за водача на листата на ГЕРБ Росен Желязков.

През изминалия мандат инвестициите в пътна инфраструктура бяха една от най-успешните политики на правителството. Това остава приоритет и за следващия управленски мандат, затова в програмата на ГЕРБ е поет ангажимент за изграждането на 4000 км пътна инфраструктура от втори и трети клас и близо 500 км магистрали и скоростни пътища.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене