Ексклузивно! Прокуратурата подхваща кандидат – зетят на бизнес дамата Ана Желазкова за заплаха за убийство! ДОКУМЕНТИ

Веселин КАМБУРОВ

Веселин КАМБУРОВ

Прокуратурата образува досъдебно производство по повод жалбата на бизнесмена Веселин Камбуров, пусната за заплаха за убийство. Както медията ни писа преди месеци зетят на собственичката на дърбодобивен цех, Ана Желязкова, заявил на сина на Камбуров и на самия него , че ще ги „Разкости“, имал зала с ММА бойци. Камбуров депозира жалба в полицията, ченгетата започнха разпити писа още медията ни.  

Дървеният бос от гоцеделчевско Веселин Камбуров е заплашен с убийство, а синът му с „разкостване“, дадоха становище за Топ Преса от държавното обвинение. Заплахите според Камбуров са отправени от зетя на конкурентката в бизнеса с дървен материал Ана Желязкова. Това съобщи лично бизнесменът, който депозирал жалба в местното полицейско упавление, докладвайки случая и по нея има вече образувано производство.

Да, подадох жалба в полицията и прокуратурата, страхувам се за живота на сина си, притеснявам се да го пусна на училище, сподели пред Топ Преса самия Камбуров. Преди време хванах Желязкова и дъщеря и да свалят пластини от дърветата ми, за да ги изкарат после, че са крадени. Зетят на Желязкова отправи заплахи към мен и сина ми, използвайки служебния телефон на фирмата на Желязкова.

Според жалбопотаделя зетят заявил, че ще разкости сина му, имал зала за тренировки на ММА бойци от Варна ,които само чакат команда, заявява Камбуров. Героите в жалбата са призовани за разпит в полицията в Гоце Делчев, където обаче се държали като „невинни мишлета“, а лъжемутрата обяснил че “ не е от тук и е за малко“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене