Инцидент в Благоевград! Мъж изгони на студа посред нощ жена си с 2- месечното им бебе

Мъж изгонил жена си и 2-месечното им бебе на улицата посред нощ от жилището в Благоевград, в което живеят. Екшънът се разиграл миналата вечер след скандал между родителите в дома им на ул. „Марица“.

„Работим по случая още от миналата нощ, бебето е с майката и за тях ще бъде направено всичко необходимо“, лаконичен бе вчера шефът на Регионалната дирекция по социално подпомагане“ Александър Балев, който отказа да даде подробности по случая.

Майката, останала сама с бебето си на студа, потърсила спешната намеса на полицаите, които сезирали незабавно и служба „Закрила на детето“ към  Регионалната дирекция по социално подпомагане, научи „Струма“.

Бебето е трето дете в семейството, чието финансово положение не е добро. Едното им дете е дадено за временно отглеждане, а за другото се грижи бабата в Кочериново.

Припомняме, че в цялата  Благоевградска област няма кризисен център за жертви на домашно насилие. В края на миналата година кметът инж. Р. Томов заяви, че община Благоевград ще задели 2 общински апартамента за тази цел, които да се ремонтират, но оборудването им все още не е приключило.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене