Главният прокурор Иван Гешев връчи отличие „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“ на наследниците на Евгений Гюров

Главният прокурор на Република България Иван Гешев връчи на съпругата и двете дъщери на следователя Евгений Гюров, завеждащ Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура-София, отличие „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“. Гюров бе награден посмъртно за цялостен принос в професионалната кариера, за безупречно изпълнение на служебните задължения, висок професионализъм и нравствени качества, допринесли за издигане на авторитета на прокуратурата.
На връчването на отличието бяха всички заместници на главния прокурор – Пламена Цветанова, Даниела Машева, Красимира Филипова, Десислава Пиронева и Борислав Сарафов, който е и административен ръководител на Националната следствена служба. Окръжният прокурор на София Наталия Николова също присъства на събитието.
Освен отличието „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“ на наследниците на Евгений Гюров, който почина на 11.12.2020 г., бе връчена и грамота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене