Ресторант градина Орбел един път седмично ще храни безплатно Ковид отделенията в МБАЛ „Иван Скендеров“!

Стамат ПОПОВ

Стамат ПОПОВ

Пример за милосърдие и благотворителност! Екипът на ресторант – градина Орбел, един път седмично ще храни Ковид отделенията на МБАЛ „Иван Скендеров“. Решението е взето от управлителя Стамат Попов и подкрепено единодушно от целия екип на едно от най – големите и престижни заведения на Гоце Делчев. 

„Започваме от утре. Ще приготвяме за  всички хора, които се борят със заразата, топла, прясна и вукса храна – запазената марка на нашия ресторант. За утре сме планували традицинна неврокопска капама, супи и предястия а за десерт вкусна торта“, сподели специално за информационна агенция www.toppresa.com, управителят на ресторант – градина Орбал господин Попов.

Ръдовоството и целият екип на МБАЛ „Иван Скендеров“ от сърце благодарят на „Орбел“ за прекрасната инициатива. Лечебното заведение е едно от най – натоварените в страната, а град Гоце Делчев наистина бе ударен от истинска Ковид лавина. В момента в лечебното заведение се лекуват над деветседет човека от опасната инфекция и всяка помощ от този или друг вид е много важна за преодоляване на кризата.

Топ Преса също е благодарна за това което прави екипът на ресторант – градина „Орбел“ . Добрината им заслужава да бъде обнароднавана с цел да зарази и други с положителност и благотворителност. Само заедно и единни бързо ще преодолеем кризата!

Блатгодарим Ви, приятели от ОРБЕЛ! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене