Професор Ганев обясни невероятна аномалия на К-19 и защо той ще изчезне до март

Епидемията се дължи на небрежността ни към околната среда, смята ученият

Проф Гунев обясни невероятна аномалия на К-19 и защо той ще изчезне до март - 0

„В Австралия за последните 2 месеца няма новозаразени, имат 100 000 болни за една нощ на 11 ноември, при висока активност на атмосферата, тя се насища с отрицателни йони. В Европа преобладават стойностите на положителните йони десетки пъти над нормата – над 25 000 кв.км. озонова дупка. Тя създава предпоставки количеството на положителните йони въглероден двуокис да преобладава над отрицателните. Към преообладава отрицателните йони всичко е наред“.

С тези думи започна участието си в „Денят на живо с Наделина Анева“ проф. Жеко Ганев, учен и изобретател.

„Покрай водопади, планински гори преобладават отрицалтени йони. В промишлените зони не са повече от 100 на открито, в домовете напълно липсват, отговорът е дебалансът на йоните. Преобладават катионите“, допълни той.

„Въглеродният двуокис е в основата на епидемията – повиши се температурата на Световния океан, разтвореността на въглеродният двуокис намаля, а в околното пространство се увеличи от изгаряне на органични горива. Когато няма необходимото количество ултравиолетова радиация въглеродният двуокис не може да се трансформира в органична материя, затова са тези колебания“, обясни професорът.

Според него основният консуматор на въглеродния двуокис са океаните, в момента изчезнаха доста течения и температурата се е повишила с градус и половина. Така в атмосферата двуокисът е с проценти повече.

„Коронавирусът чете колебанията на клетката ДНК. Когато имаме количество положителни йони, се получава така, че вирусът се активира. Когато отрицателните преобладават, той изобщо няма възможност да получава информация“, смята изобретателят.

„Използването на осветителни тела – луминесцентни, при температурното излъчване се получава море от положителни йони, те правят вирусът агресивен.

Парното и климатиците също са източници на положителни йони. Коронавирусът е зоовирус, няма намеса на човек. С 15 до 18 % е отслабнало магнитното поле на Земята“, сподели гостът.

„Навлизането на по-силно космическо въздействие на галактиката, където има милиони черни дупки, ни облъчва с много енергия и тя възпрепятства енергията на Земята.

Когато чрез външни ел.магнитни въздействия се скъсяват двете основни връзки – AT връзките, така се създава благоприятна среда за коронавируса, той започва да действа като биологически компютър, предава информация и организира вирусите, създават репликации“, коментира проф. Ганев.

„Категорично ще има и COVID-21. До февруари-март Covid-19 ще изчерпа възможностите си. Между март и октомври ще има затишие, през 2022 г. ще имаме нова вълна, може да се направят от 4 до 6 мутации, всяка една по-сложна.

Епидемията се дължи на небрежността ни към околната среда“, завърши проф. Жеко Ганев.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене