Голяма трагедия във Вълкосел, цялото село се моли за оцеляването на красивата Исабела и тъгува за нелепата смърт застигнала Айше в колата убиец

Сатовчанското село Вълкосел осъмна в истински потрес след като бе съобщено за страховитата катастрофа станала днес на пътя Гоце Делчев- Господинци.

Водачката на лекия автомобил „ Форд“ който тя закупила преди време от Дентален център „ Рамис Арнаудов“ ,Исабела Арнаудова е в много тежко състояние .В МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев е предприета спешна операция. Момичето е със счупен таз и множество фрактури по главата и цялото тяло . Засегнати са бъбреци и други вътрешности във младия организъм. Тя е дъщеря на секретарката на кметство Вълкосел, Спаска Арнаудова.

В момента в болницата пред реанимация и моргата са струпани роднини и близки на трите момичета от Вълкосел и Абланица. Трагедията е неописуема защото и живота на Исабел виси на косъм след тежкото пътно транспортно произшествие .

До преди час почти никой от Вълкосел не знаеше нищо за катастрофата , хората са в шок и се молят за оцеляването на красивото и младо момиче . Местните са силно шокирани и от смъртта на другата девойка Айше също от Вълкосел , която скоро се е върнала от Англия . Двете момичета са студентки и приятелки . Третото момиче според разкази на хора от Абланица е 15 годишна която в черния вторник се е качила на стоп в колата на Исабела рано сутринта . Пътували са за Благоевград .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене