Гала иска 200 бона за вилата си в Банско

Иде криза! Гала е решила да задели някой лев настрана, за да е готови за предизвикателствата, пред които ще ни постави корона истерията. Затова тв звездата пуснала за продажба любимия си имот в покрайнините на Банско.

Водещата на „На кафе” иска 200 000 лева вилата си в тузарски 5-звезден затворен комплекс, в която с половинката си Стефан редовно разпускали през последните години. Говори се, че двойката напоследък спряла да ходи на вилата, което е провокирало решението на водещата за раздяла с луксозния имот.

Гала и Стефан теглили солиден кредит, за да закупят вилата, но напоследък разходите им дошли в повече. Още в първите дни след инвестицията им се заговори, че щели да изплащат вилата цяло десетилетие.

Сметките обаче излезли криви, след като Гала и Стефан преценили, че прекалено рядко ползват вилата, за да харчат торба пари по имота.

Освен това Гала не била съгласна да отдава жилището под наем на немарливи туристи и да пуска в него случайни хора, които да имат достъп до будоара й. Така Гала стигнала до компромисното решение да се раздели със зимната си хралупа, като сложи 200 бона „на топло” в банката, за да ги ползва при нужда в смутните времена, които идват.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене