Министър, кмет и депутат прерязаха лентата на модерно футболно игрище в село Черниче

Кметът на община Симитли, заедно с министъра на младежта и спорта Красен Кралев, народният представител Стефан Апостолов и кметът на село Черниче Георги Стефанов прерязаха лентата на дългоочакваното футболно игрище в евроселото.

Десетки жители и гости, деца, родители, общински съветници бяха на терена на новоизградената спортна площадка. По стар български обичай, на входа на игрището момичета, облечени в народни носии, посрещнаха гостите. За начало, с песен, ЖФГ – Черние поздрави всички и сътвори истински празник.

Кметът на село Черниче Георги Стефанов коментира пред присъстващите, че са много радостни от новата придобивка. „Радвам се, че има толкова много хора на откриването, което е знак, че ще бъде използвана пълноценно. Надявам се да имаме още много такива придобивки“, подчерта той и приветства гостите.“В нашето евросело липсваше само едно нещо, а именно един такъв хубав стадион. Това беше черешката на тортата. Ще продължим да мислим, работим и инвестираме за бъдещето на Симитли.“, каза Апостолов.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене