Травестит преби зверски полицейска щерка в София от ревност към мъж СНИМКИ 18+

Младата жена била на гости при свой познат в блок в столицата и на излизане била причакана

Травестит преби зверски полицейска щерка в София от ревност към мъж СНИМКИ 18+ - 0

Страшен инцидент вдигна на крак столичните полицаи снощи. Травестит преби от ревност красивата дъщеря на полицая от разложкото село Баня Иван Лулеов, Силвия съобщава Struma.com.

Младата жена била на гости при свой познат в блок в столицата и на излизане била причакана от травестит, влюбен в момчето, при което била Силвия. Без всякакви обяснения травестититът се нахвърлил върху нищо неподозиращото момиче и с юмруци по лицето, явно с намерение да я обезобрази, удрял безпощадно.

Паднала, и в локва кръв, Силвия е спасена от съседи, чули виковете и за помощ. Травеститът успял да избяга. Полицията го търси. Днес пострадалата е в „Пирогов“.

Ето какво разказва тя: Не съм добре, избити зъби, счупен нос, едва говоря. Преби ме зверски без причина. Влюбен бил в моя познат и от ревност просто изля цялата си злоба. Депозирах жалба в полицията, надявам се да го открият.

Този травестит е опасен, можеше да ме убие, разказва Силвия, която очаква в понеделник да бъде оперирана. Силвия Лулеова работи като крупие в казино в София и отдавна живее в столицата. Тя бе неотлъчно до баща си по време на делата, които се водеха срещу него за убийство на ром, крадящ кабели. Полицаят простреля крадеца, който го нападнал.

Мъжът издъхна от прострелването, а Лулеов изживя страшен кошмар. С години, влачен по съдилищата да отговаря за действие по време на служба. Накрая бе оправдан.

Blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене