Хороскоп за 15 октомври! Кошмарен ден за 3 зодии

ОВЕН

Днес Овните никак не са с добро самочувствие, особено мъжете от знака. Денят е много разнообразен на събития и има предупреждение за толерантност и дипломатичност от ваша страна. За осъществяването на финансовите си планове за деня е необходимо да сте много внимателни и умерени в изискванията си при бизнес контакти и подписване на договори.

ТЕЛЕЦ

За по-голямата част от знака четвъртък е напрегнат поради необходимостта от приключване изпълнението на задача. Наблюдават се и тревоги във връзка с неизяснени интересуващи ви обстоятелства. По-добре е да изчакате и да действате предпазливо. Позитивни промени ще настъпят по-късно. Дамите се чувстват катастрофално у дома, необходима е промяна.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е доста благосклонен към Близнаци. Бизнесът ви може да бъде облагоприятстван от изясняването на проблеми, свързани с ваш съдружник. Ако разчитате на подкрепата на някакъв мъж с възможности, днес няма да се получи, а и срещата може да не се осъществи. Бъдете предпазливи в службата.

РАК

Изпъкват притеснения от финансов характер, но изглежда четвъртък ще ви изненада приятно в този смисъл. Определено позитивно значение имат контактите днес. Бъдете ведри и общителни с близки, приятели и колеги. Впрочем по професионална линия се очертават възможности за печалби.

ЛЪВ

Поведението на Лъвовете в четвъртък може да бъде причина за негативно развитие на деня. В бизнеса търпите промени, но това по никакъв начин няма да наруши финансовия ви статут и авторитета, с който се ползвате в обществото. Контактите ви носят полза и удовлетворение, а служебният ден е успешен.

ДЕВА

Успешен ден за Девите, през който окончателно ще се разреши проблем, свързан с финансите ви и професионалния стабилитет. Настъпват благоприятни промени, които ви дават много сили и мобилизация за изпълнение на делата. Имате протекции от влиятелен мъж, не пренебрегвайте полезен съвет. Не е лошо обаче да бъдете по-сдържани в общуването.

ВЕЗНИ

Засилената интуиция на Везните в четвъртък може да бъде в полза не само за тях, но и за околните. Днес бихте подпомогнали много близки и приятели, стига те да се вслушат в съветите ви. Мъж на служебното ви място, вероятно началник, ще бъде причина за промяна на професионалната ви изява. Постарайте се без напрежение и раздразнение да приемате новините.

СКОРПИОН

Вероятно ще бъдете затрупани с работа, но е за добро. С каквито и проблеми да се сблъскате, впоследствие ще ви радват придобивки. Денят предлага стабилен материален статут за дома ви и благоприятства финансите. За някои Скорпиони изпъкват нови предизвикателства в материалната област с тенденция за печалби.

СТРЕЛЕЦ

Много добър ден за Стрелците. Четвъртък ще поднесе материални изкушения за вас, като не е изключена бърза реализация в този смисъл. Успешен професионален ден и сигурно ще успеете завършването на поетите ангажименти. Контактите в обществото само могат да допринесат за доброто развитие на деня. Успешен ден за хората на изкуството. Ще намалите стреса, като се съсредоточите върху нещата, които обичате да правите.

КОЗИРОГ

В добро здраве и силен дух, днес сте с намерение да довършите докрай планираните задачи за деня. Четвъртък предразполага за подобно развитие на делата ви и вие знаете, че няма време за отлагане. Денят не е добър за разрешаване на проблеми, свързани с бизнеса. Възможно е да имате повече ангажименти, избягвайте разправии с влиятелни мъже. Само ще си опънете нервната система и ще изпуснете нервите си и ще обидите някого незаслужено.

ВОДОЛЕЙ

За голяма част от Водолей четвъртък е изцяло любовен, но не е за пренебрегване и материалният шанс. Звездите откриват изгодни възможности за осъществяване на желана промяна във финансов аспект. В много отношения можете да разчитате на добрия шанс и възможностите. Не се нагърбвайте да решавате чужди проблеми, няма да бъдете оценени.

РИБИ

В четвъртък промените няма да отминат и Рибите. Това като че ли най-вече засяга мъжете от знака. Доста безкомпромисни, вие сте решили, че най-сетне нещата ви трябва да потръгнат и днешният ден ще ви даде тази възможност. Вниманието ви трябва да бъде съсредоточено на работното място, тъй като има възможност да ви се случат неприятности, които ще бъдат предизвикани от човек, който стои по-високо в йерархията от вас.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене